хахаха па добро кој како милува да кажеМислиш со чиновници
јас би оној што ке отвори тема со наслов......Која ви е најглупава тема на форумот...
хахаха па добро кој како милува да кажеМислиш со чиновници
јас би оној што ке отвори тема со наслов......Која ви е најглупава тема на форумот...
Oh really? ...многу сериозна дискусија се наруши.
okay, sorry
у право е 14ка,неможам а да не те приметам дури и по фацата на аватарот си негативенOh really? ...многу сериозна дискусија се наруши.
okay, sorry
Што да играм бе пријателе? Да напишам ако се повампирам кого би каснал? дај не ме јеби, вакви игри во градинка не играат ... ете наведов јас погоре кого би каснал , продолжете си слободно со игратаИма уште 20 вакви теми во овој подфорум, ако ти пречи оваа значи и другите ти пречат, така да немој да коментираш ако не ти се коментира. Ако ти се игра, тогааш повели.
ух фала многу за дозволата иначе ништо не праевмеШто да играм бе пријателе? Да напишам ако се повампирам кого би каснал? дај не ме јеби, вакви игри во градинка не играат ... ете наведов јас погоре кого би каснал , продолжете си слободно со играта
Од кај можеш да знаеш дека на Кјузак у моментот ко го сликнале не му било досадно?у право е 14ка,неможам а да не те приметам дури и по фацата на аватарот си негативен
Е ако судиме по аватарите за нашите расположениа и карактери,тогаш сите аватари со голи гради и гзиња што ли би значеле? ....какви се не заклучоци од ракав ке се извадат?у право е 14ка,неможам а да не те приметам дури и по фацата на аватарот си негативен
у право е 14ка,неможам а да не те приметам дури и по фацата на аватарот си негативен
хахахаа може не му било досадно ама бил изглеа многу сериозен и нервозен у себе како тиОд кај можеш да знаеш дека на Кјузак у моментот ко го сликнале не му било досадно?
хахаха страшен си,ама не за менеФала и ти си убава.