Ако сте вампир, кој член би го каснале?

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Oh really? ...многу сериозна дискусија се наруши.

okay, sorry :x

Има уште 20 вакви теми во овој подфорум, ако ти пречи оваа значи и другите ти пречат, така да немој да коментираш ако не ти се коментира. Ако ти се игра, тогааш повели. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Има уште 20 вакви теми во овој подфорум, ако ти пречи оваа значи и другите ти пречат, така да немој да коментираш ако не ти се коментира. Ако ти се игра, тогааш повели. ;)
Што да играм бе пријателе? Да напишам ако се повампирам кого би каснал? :rofl дај не ме јеби, вакви игри во градинка не играат :D ... ете наведов јас погоре кого би каснал :) , продолжете си слободно со играта (handshake)

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Што да играм бе пријателе? Да напишам ако се повампирам кого би каснал? :rofl дај не ме јеби, вакви игри во градинка не играат :D ... ете наведов јас погоре кого би каснал :) , продолжете си слободно со играта (handshake)
ух фала многу за дозволата иначе ништо не праевме ;)

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
у право е 14ка,неможам а да не те приметам дури и по фацата на аватарот си негативен :kafe
Од кај можеш да знаеш дека на Кјузак у моментот ко го сликнале не му било досадно? :kafe

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
у право е 14ка,неможам а да не те приметам дури и по фацата на аватарот си негативен :kafe
Е ако судиме по аватарите за нашите расположениа и карактери,тогаш сите аватари со голи гради и гзиња што ли би значеле? :rolleyes: ....какви се не заклучоци од ракав ке се извадат? (facepalm)
Е не гризам ни јас повеке :D