Абортус: за или против?

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
136
1,053
Против абортус сум. Меѓутоа, ако некоја е силувана или не сака да го роди бебето, тогаш во тој случај го поддржувам абортусот.
 
  • Like
Реакции: Danzl

dovefox

Истакнат Член
21 октомври 2018
38
23
108
Против сум,освен ако бременоста е резултат на силување или ако има медицинска индикација поради која мора да се изврши.
 
  • Like
Реакции: 123456789deset

123456789deset

Истакнат Член
18 јули 2018
96
35
128
38
Против сум,освен ако бременоста е резултат на силување или ако има медицинска индикација поради која мора да се изврши.
се слагам од збор до збор ова би требало со закон да се уважи


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
  • Like
Реакции: dovefox