Џихадистички кинач

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Сaкaм првo дa знaм штo е џихaд без дa ме прaќaaт дa прoверувaм.
Пoсле тoa ќе гo кaжaм мислењетo.
Џихад е животна борба за опстанок на муслиманите и нивната вера..сигурна сум дека ова го знаеш но ајде на кратко да кажам....постојат 4 врсти на џихад а насловот на темата Џихадистички кинач или тегнач би значело просто објаснето, алатка или оружје во борба за заштита на верата, честа, животот, спротивставување на заведувањето идр.

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Утроба ми се крена, коса на глава,цела се наежив..аман бе луѓе, зарем и ова го има кај овие проклетници...дали господ згреши па наместо ребро од мажот, мозокот го земал за да ја направи жената????(facepalm) Ах, јадни жени...
Џихадистички кинач или грицкач е језива метална направа, ноќна мора за жените, направа со која на "непослушните"жени кои нема да бидат целосно покриени, дури и на рацете ако немаат ракавици, наликува како оние мамки за животни или метална вилица со заби и со таа монструозна направа им се кине делови од телото, се штипе женското тело до ужасна болка. Отвори ја прикачената датотека 26699
:mad::mad кога само ке ми текне на овие жениве, познативе звезди кои гордо дефилираат со голи задници и два см. платно на нив(facepalm)
Јас таа направа би ја употребувал за да му ги гризне јајцата, јазикот , двете уши, едното око и колбасот и личи на садо мадо направа

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija