Џихадистички кинач

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
:eekпа објасни му на Алтаирчо:D
Јас тебе те прашав, ти на нормално прашање одговори ненормално. Ајде ете мене не ми е јасно што е џихад, за да не барам и за да ја активираме темава, објасни ми. Не мора секогаш паметна да се правиш.

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Јас тебе те прашав, ти на нормално прашање одговори ненормално. Ајде ете мене не ми е јасно што е џихад, за да не барам и за да ја активираме темава, објасни ми. Не мора секогаш паметна да се правиш.
Да погодам?
Бараш кавга,нели?

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Јас сум секогаш паметна а ти што мораш да се правиш глупав со твоите провокации..прочита што му пишав на Егзистентниот и сега мрсите муда:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: corki

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да погодам?
Бараш кавга,нели?
Не барам кавга. Тоа ти и мистериозната си мислите.
Јас сум секогаш паметна а ти што мораш да се правиш глупав со твоите провокации..прочита што му пишав на Егзистентниот и сега мрсите муда:zelen
Најлесно е тоа де, да пратиш некого да прочита. Ајде тука да зборуваме, еве ти ќе ми објасниш што е џихад, а јас ќе ти кажам што мислам во врска со темата и муслиманките.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Не барам кавга. Тоа ти и мистериозната си мислите.

Најлесно е тоа де, да пратиш некого да прочита. Ајде тука да зборуваме, еве ти ќе ми објасниш што е џихад, а јас ќе ти кажам што мислам во врска со темата и муслиманките.
Може да ти објаснам за нешто ако навистина тоа те интересира и не знаеш, неможеш да најдеш..а за заебанција искрено со тебе да лафам не ми е привлечно:nah

• Ми се допаѓа
Реакции: corki

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Може да ти објаснам за нешто ако навистина тоа те интересира и не знаеш, неможеш да најдеш..а за заебанција искрено со тебе да лафам не ми е привлечно:nah
Па не се зафркавам, стварно прашувам што е џихад. Не сакам да барам бидејќи има тема тука. Ако е работата за барање по нет, не треба да постои форумот.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Луѓе, назад на темата. Имате чет муабети, приватни пораки, разберете се таму.