Јас тебе те прашав, ти на нормално прашање одговори ненормално. Ајде ете мене не ми е јасно што е џихад, за да не барам и за да ја активираме темава, објасни ми. Не мора секогаш паметна да се правиш.па објасни му на Алтаирчо
![]()
Јас тебе те прашав, ти на нормално прашање одговори ненормално. Ајде ете мене не ми е јасно што е џихад, за да не барам и за да ја активираме темава, објасни ми. Не мора секогаш паметна да се правиш.па објасни му на Алтаирчо
![]()
Да погодам?Јас тебе те прашав, ти на нормално прашање одговори ненормално. Ајде ете мене не ми е јасно што е џихад, за да не барам и за да ја активираме темава, објасни ми. Не мора секогаш паметна да се правиш.
Јас сум секогаш паметна а ти што мораш да се правиш глупав со твоите провокации..прочита што му пишав на Егзистентниот и сега мрсите мудаЈас тебе те прашав, ти на нормално прашање одговори ненормално. Ајде ете мене не ми е јасно што е џихад, за да не барам и за да ја активираме темава, објасни ми. Не мора секогаш паметна да се правиш.
Не барам кавга. Тоа ти и мистериозната си мислите.Да погодам?
Бараш кавга,нели?
Најлесно е тоа де, да пратиш некого да прочита. Ајде тука да зборуваме, еве ти ќе ми објасниш што е џихад, а јас ќе ти кажам што мислам во врска со темата и муслиманките.Јас сум секогаш паметна а ти што мораш да се правиш глупав со твоите провокации..прочита што му пишав на Егзистентниот и сега мрсите муда![]()
Не само јас мислам така,а "misterija"незнам што мисли!Не барам кавга. Тоа ти и мистериозната си мислите.
Може да ти објаснам за нешто ако навистина тоа те интересира и не знаеш, неможеш да најдеш..а за заебанција искрено со тебе да лафам не ми е привлечноНе барам кавга. Тоа ти и мистериозната си мислите.
Најлесно е тоа де, да пратиш некого да прочита. Ајде тука да зборуваме, еве ти ќе ми објасниш што е џихад, а јас ќе ти кажам што мислам во врска со темата и муслиманките.
Па не се зафркавам, стварно прашувам што е џихад. Не сакам да барам бидејќи има тема тука. Ако е работата за барање по нет, не треба да постои форумот.Може да ти објаснам за нешто ако навистина тоа те интересира и не знаеш, неможеш да најдеш..а за заебанција искрено со тебе да лафам не ми е привлечно![]()
Пa јaс нa темaтa сум, oвие двaјцa oдaт вo друг прaвец.