Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
"Zauvek" je, ipak, samo reč...Velike reči obično imaju malu grešku, i smanjuju se za mrvičak svaki put kad ih izgovoriš. Ni od mog "zauvek" nije ostalo bog zna šta...
Сарче една критика до тебе во првиот пост да си промениш годината на раѓање. Испаѓа дека човекот е вампир. 195-та година роден.
Он топик: Добар вокал. Не му знам многу песни, ама од тие што сум ги слушнал ми се свиѓаат:
" Mogla je ona bez njega. Itekako je mogla ! Odlično je glumila hladnokrvnost, pred svima se trudila biti ravnodušna, iako se u njoj nešto preokrene svaki put kad ga neko spomene. " - Đorđe Balašević
'I ne volim princip "pamti - pa vrati", to bi mi ukaljalo obraz. Nema lepše pobede od pogleda u nečije oči bez grižnje savesti i znati da će tu osobu vlastito srce od srama izdati.'' - Đ. Balašević
Naravno da će reći da je sretna zbog tebe, nasmešiti se i glumiti da je sve uredu... Ali pogledaj joj u oči, slomio si je.
Što li sam je toliko i tražio, kog vraga? Bilo je jasno da ću je izgubiti ako je pronađem...
Ali trebaće ti neka veća torba. Moraćeš i mene da spakuješ ako zaista misliš da odeš odavde...