трансџендер

  1. Electra

    Детето само ќе си го одреди родот?

    Пред малку ја прочитав статијава за тоа како Емили Ратајковски не сака да кажува што пол ѝ е детето бидејќи самото ќе си го одредело тоа кога ќе наполнело 18 години. Е сега, малку проблем е што полот е биолошки и детето може самото да си го одреди само родот кога ќе потпорасне. Како и да е, оваа...