Најнови активности

 • Mnogo Bitno
  Не бев и јас некоја година да,а гледам и многу други ги снема,која е причината не знам |-(
 • Mnogo Bitno
  Mnogo Bitno reacted to ScoobyDoo's post in the thread Сакам да кажам/Сакам да прашам with Ми се допаѓа Ми се допаѓа.
  Тука сме, само тебе не те гледаме
 • Mnogo Bitno
  Тапа сте,нигде ве нема! (bravo)
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  АКО ЛАЖЕ АФОРИЗМОТ, ЛАЖЕ И ВИСТИНАТА Никогаш Северна ! Затоа и зимата ја врвам во Австралија. Се поделивме на патриоти и предавници, и...
 • bluebell
  bluebell одговори на темата Огласи за вработување.
  Огласи за вработување има на kariera.mk и vrabotuvanje.com. Можеби прашањето не е за овде, но ме интересира дали ми следува паричен...
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  Со новите измени во Кривичниот законик и јас ќе се офајдам. За украден маргарин, едната половина ќе ми ја простат, а на другата ќе и...
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  Недостигот од млеко е заради кризата во Украина. Некој блее како овца над безбројните стада кои исчезнаа од нашите пасишта.
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  Уставни измени под бугарски диктат нема да има. А што ќе има ? Ќе има усмен диктат без учебници, секоја школска година од нивниот мандат...
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  ВМРО со диктат !? Ајде сите по бугарски пасош.
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  Во нашиот Устав малцинствата влегуваат лесно, и уште полесно си заминуваат преку граница.
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  Што научивме од петвековното турско ропство ? Дека се спротивставивме на една велесила. Сега и се спротивставуваме на Европската Унија.
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  Македонија не треба да се држи ни кон Косово, ни кон Албанија, ни кон Бугарија, како што предлага Курти , туку треба да му се држи на...
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  Ако опозицијата даде согласност за Уставни измени, сто посто ќе победи на следните избори. На нашиот народ многу му е поважно тука да...
 • bluebell
  bluebell одговори на темата Пандемија 2020.
  Многу луѓе се вакцинираа против вирусот ковид-19, но сепак се заразија со истиот. Каква е тогаш ефикасноста на вакцините против вирусот...
 • G
  grupa serigii одговори на темата Раскази - Хумор и Сатира.
  Несум единствен со македонскиот народ, нека сум предавник или патриот или идиот, ако застанеме на патот кон Европската Унија.