европска унија

  1. Electra

    И Бугарија со вето за Македонија

    И по вето - вето, овојпат од Бугарија. Дното е достигнато. Живот пише романе, парите и алчноста - историја, а Македонецот се потпишува за бугарски пасоши. Мадам Захариева изјавила дека ќе си го најдеме патот до ЕУ, но кога ќе ја оттргнеме идеологијата која е заснована на непријателство кон...