боки13

  1. Marcello

    1 телевизија (1tv.mk)

    Од 29.3 2018 со програма во 19 часот започнува новата телевизија 1 тв за кој повеќе портали ја најавија како враќање на А1. Телевизијата е на Бојан Јовановски познат како Боки 13. Засега екипата ја сочинуваат неколку познати и не толку познати личности. Ацо Кабранов, Гордана Дувњак, Христијан...