Што би правеле кога би останале без интернет цела недела?

Jericho

Староседелец
19 февруари 2012
355
465
1,063
Ќе го запалам Телеком :gjavol
..Остатокот од мојот живот ваљда ќе разменувам Родео цигари во Шутка...:cao
За такво дело имаш чартер за идризово, у шутка малце ќе бидеш, ама глеј на позитивната страна, женскиот оддел во идризиово е топ, средено чисто таман ќе ти биде, може и ќе научиш да везеш гоблени or something...
Он топик, ако сум на планина негде гајле ми е ако неам нет, не ми треба, а по дома јбг ќе крадам ви фи од комшии

• Ми се допаѓа
Реакции: Sara and Hip.Hop_MKD

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
За такво дело имаш чартер за идризово, у шутка малце ќе бидеш, ама глеј на позитивната страна, женскиот оддел во идризиово е топ, средено чисто таман ќе ти биде, може и ќе научиш да везеш гоблени or something...
Он топик, ако сум на планина негде гајле ми е ако неам нет, не ми треба, а по дома јбг ќе крадам ви фи од комшии
Пфффф...мене гоблени ми се middle name бе.
Сега преминав на едно повисоко ниво, газам јамболии у када и додуша...одлично го правам тоа :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Зимаш книга и читаш,демек кога немало интернет поинаку било нешто.

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
Прво ке ми бидииииии предосадно ... ама после ке се посветам поќе на кучето мое срцесто ... поќе .. место на фб со другарките ке се гледаме почесто и така :)

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
353
407
363
Skopje
Па ќе си читам книги, ке си шеткам натаму наваму, ќе гледам ТВ, ќе им посветам повеќе време на моите миленичиња и тоа. :)

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Ќе правам се’ друго што ме исполнува, и во тие седум дена ќе сфатам колку поубави нешта има во животот од интернетот, и дека не е никаква замена за вистинската дружба со луѓе (наспроти виртуелната)...
Нормално, сите тие размислувања ќе траат седум дена, по кои ќе се вратам на интернет и пак ке „висам“, како ништо да не било. xD