Скорешна содржина од mountian

 1. mountian

  Бираат ли продавачите потрошувачи?

  zosto da dava otkaz koga moze da raboti po odelce i da te odjebe pa i shefovite imaat tolerancija za tie takvite ko tebe i dozvoluvaat.
 2. mountian

  Бираат ли продавачите потрошувачи?

  Итекако ти да работиш со секакви луѓе/карактери дневно.Не се сите луѓе исти кавки напасти и досади има ќе те гњави 1 саат и на крај ништо нема да купи и нервозата нормално се пренесува на останатите муштерии.ни крив ни дужен ќе си го добиеш ќе ти се истури на тебе.
 3. mountian

  Петиција за формирање полиција за заштита на животни

  Темава ја копирав од друг форум па така да вреди да помонеме на кого му се допаѓа дајте го својот глас. Он-лајн петицијата има до сега собрано 3264 потписи, ако сака некој може и да се потпише. :) Значи, поентата е следнава: “ANIMAL POLICE” истотака треба да ја спроведува кампањата за...
 4. mountian

  Што значи да се „биде паметен“?

  Со разговор и однесувањето не можеш да ја утврдиш интелегенцијата кај луѓето зошто начинот на размислување зависи од емоциите.Мислам дека интелегенцијата не се добива ни со една книга се е вродено од природата. а паметен(мудар)со проживеаното и искуствата во животот.
 5. mountian

  Џаинизам

  А од каде знаеш ти дека некој не знае за другите религии не се сите луѓе неписмени не барем на денешно време кога има интернет пристап.Останатите религии освен тие две што ги наброја немаат некакво соодветно објаснување ниту мотив за да веруваат одредени луѓе.и а тоа ја држат 90% од популацијата...
 6. mountian

  Џаинизам

  Јас го сметам ова за Глупост.Првпат слушам за ова а може ова е постаро и од Јудизмот.Сакаш да кажеш дека ти веруваш во ова. Но како и да е секој има право на свое мислење и верување.
 7. mountian

  Дали секој живот е еднакво вреден?

  Сите сме исти,но различно живееме така што не прави да изгледаме различни.Така и животот и луѓето се вреднуваат.
 8. mountian

  Уживам кога...

  Најголемото задоволство на светот кога возам мотор.
 9. mountian

  Кој е вашиот идол?

  Кill your idols Стив Џобс,да го направам светот подобро место за живеење.
 10. mountian

  Што сакате да бидете? (вашиот животен сон)

  Ова на сликава,Специалец у МВР.
 11. mountian

  Сакам да кажам/Сакам да прашам

  Знае некој како се вика песнава...
 12. mountian

  Антипатични актери

  Зрачи со антипатичност.
 13. mountian

  Антипатични актери

  Одвај ја ставив сликава нееможам да ја гледам.