Скорешна содржина од marjan

 1. marjan

  Моментално слушам...

  :pusi
 2. marjan

  За кого би го дале вашиот живот?

  за сестра ми, и внуците (hug)
 3. marjan

  Кога сте родени?

  1987 :svirka
 4. marjan

  Моментално слушам...

 5. marjan

  Моментално слушам...

 6. marjan

  Кого би понеле на пуст остров?

  никој, да си ја одморам глата малку :svirka
 7. marjan

  Партнерот е од село...

  значи не мозам да сватам дека уште има вакви луге, не е селото и лугето во него како пред 20 год. ако ти се бендисва цовек од село нема потреба од срам или ограничуванје дали да си со него или не, јас сум од село и бас ми е гајле шо не сум од град, бас и гордост ми е шо сум од село, и не ми...
 8. marjan

  Моментално слушам...

 9. marjan

  Моментално слушам...

 10. marjan

  Какао

  сакаш кафе ........ не пијана су какао :kafe