Lovely*-*

Роденден
3 ноември 1990 (Возраст: 33)
Веб сајт
http://kimmyqueen98.tumblr.com
Локација
Ohrid
Пол
Женско

Contact

Facebook
iskrazz
Skype
iskra.zafiroska
Yahoo! Messenger
[email protected]

Трофеи

 1. 400

  Член повеќе од четири години

  Честитки! Ти беа доделени 400 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од четири години.
 2. 300

  Член повеќе од три години

  Честитки! Ти беа доделени 300 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од три години.
 3. 200

  Член повеќе од две години

  Честитки! Ти беа доделени 200 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од две години.
 4. 100

  Член повеќе од една година

  Честитки! Ти беа доделени 100 поени од трофеи бидејќи си наш член повеќе од една година.
 5. 15

  Сериозно омилена личност

  Вашите мислења привлекле повеќе од 100 допаѓања.
 6. 10

  Незапирлив!

  Напишавте повеќе од 100 пораки. Се надеваме ви беше потребен повеќе од еден ден!
 7. 10

  Ме бендисуваат

  Вашите мислења им се допаднале 25 пати на останатите членови.
 8. 5

  Зависник

  30 постирани мислења. Мора да ви се допаѓа тука!
 9. 2

  Некому му се допаѓате!

  Некому му се допаѓа една од вашите пораки. Продолжете со такво постирање!
 10. 1

  Прва порака

  Напишете едно мислење на форумот за да го освоите овој трофеј.