Скорешна содржина од Kisserboy

 1. Kisserboy

  Каде летово на одмор?

  Калитеа, Нашиот Јужен Сосед
 2. Kisserboy

  Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

  Навистина сакам да ми се повториш! :)
 3. Kisserboy

  Спорот кој Грција го има со нашето уставно име!

  Jaс ќе гласам против! М А К Е Д О Н И Ј А
 4. Kisserboy

  Алергии

  Имам нова алергија на храна, имам осип по цело тело дали имал некој искуство да сподели со мене околу оваа алергија ?
 5. Kisserboy

  Вашиот порок

  Пријателствата
 6. Kisserboy

  Каде летово на одмор?

  Охрид и Нашиот Јужен Сосед.
 7. Kisserboy

  Трета светска војна?

  Јас мислам дека ќе има конфликт во Израел, бидејќи Америка со последните сили преку Израел омаложувајќи ги Палестинците очајно се обидува да изиграва "неуништлива сила", но полека губат моќ и во тој регион. Израел е најкритичната земја според мене и мислам доколку има трета светска војна би...
 8. Kisserboy

  Спорот кој Грција го има со нашето уставно име!

  Ако мислиш на СХС(Вардарска Бановина), (СР Македонија) од СФР Југославија и сега Република Македонија.
 9. Kisserboy

  Спорот кој Грција го има со нашето уставно име!

  За Македонија мислев света земја, свето име. Реалноста за работата во Македонија е иста и непроменета од 1991. И да не сум националист туку сум патриот, ако бев националист во сликата ќе пишеше Егејска Македонија. Луѓето треба да сфатат дека има разлика помеѓу националист и патриот се надевам...
 10. Kisserboy

  Спорот кој Грција го има со нашето уставно име!

  Епа се гледа твојата не демократија типичен СДСмовец. Ако не го почитуваш битолскиот дијалект тогаш дискриминираш. Ако си поголем не значи дека си попаметен, напротив кој високо лета ниско паѓа. И точно се гледа дека сакаш да ти дадат пари за да се отргниш од тоа што си, МАКЕДОНЕЦ Јас не се...
 11. Kisserboy

  Спорот кој Грција го има со нашето уставно име!

  Јас не го давам сине :D Се гледаме на референдум А УТРЕ ИЗЛЕГВАМ БИТОЛА ЗА МАКЕДОНИЈА! 4 МАРТ !!!