Скорешна содржина од Falanga

 1. Falanga

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Дете, тоа можеш само под мој личен надзор. Само ти изрази желба Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
 2. Falanga

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Електра, ти ми изгледаш како постојана, стабилна и возрасна личност, сакам тебе да те запознаам ако не е проблем. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
 3. Falanga

  Собиранки.... (договарање - тука)

  Деца, ќе ве пуштат ли од дома да излезете? До колку саат имате излазак? :D
 4. Falanga

  Што мислите, какво е потеклото на Македонците?

  Администрацијава е соучесник на домашниов предавник? Големо браво за неа.
 5. Falanga

  Што мислите, какво е потеклото на Македонците?

  Лесно е да тролаш од некое село таму од зад тастатура. Имај мадиња дојди кажи ми го тоа во лице да видиш како ќе ти го форматирам мозокот. Не знам шо чекаат наводниве модератори, зошто тролов е сеуште тука присутен.
 6. Falanga

  Што мислите, какво е потеклото на Македонците?

  Македонија е библиска земја. Грците имале песни за плашење на децата дека Филип македонецот ќе дојде и ќе ги заколе ако се непослушни и одат заедно. Син му е роден во Битолско и е македонец. Тоа е историски факт. П.С. да и го наврам на мајка ти (нека ми прости администрацијата).
 7. Falanga

  Паметни кондоми

  За мене ќе треба да направат ваков кондом special edition, king size со меморирање на вредности off the charts! :cool: Значи снема работи што би требало да се шеруваат на социјалниве мрежи па и ваква работа? Хех, се сеќавам на еден блог, вели: и гомно да е, на него да пишува for sale...
 8. Falanga

  Кога би имале еден ден власт во раце...

  Се додека Македонија мења работи под присила од друг, нема да биде прифатена никако. Секогаш си била и ќе си остане joke држава.
 9. Falanga

  Каде можам да најдам? (општо)

  Сега ме подсети и јас да си викнам. Инав една жена што доаѓа дома и ѕвонев ама го сменила бројот. Ќе го најдам денес и ќе ти пишам, потсети ме у ПП за секој случај.
 10. Falanga

  Фамилијарно дрво

  Презимиња имало геенрално во градовите каде имало и матичари и се воделе матични книги. Добро и имињата што ги знаеме, презимиња што ќе ни се. Нема допрва да ги бараме луѓето :D
 11. Falanga

  Фамилијарно дрво

  Секој има капацитет за трпење. Но секому исто така можат да му се спојат жичките. Затоа секој човек на светов кој не живее сам на планина треба да го има тоа во предвид секој ден од својот живот.
 12. Falanga

  Фамилијарно дрво

  Не го перципираш случајот исправно. Ако цел живот човек не удрил никого, не направил зло, на мравка не стапнал, животот го посветил на децата и семејството, во еден наврат дал два шамара на мајка си, дали тоа заслужува да биде наречено „флека“ во фамилијарното дрво? Освен ако не мислиш на...
 13. Falanga

  Фамилијарно дрво

  Ама замисли, тоа велам... замисли, човек кој на секого простил. На секого протил на родена мајка не, каква е мајката?
 14. Falanga

  Фамилијарно дрво

  Татко ми во еден наврат ја има згазено од ќутек МАЈКА му. Е сеа, замисли каква треба да биде жената за да заслужи син кој е крајно добар човек да и одржи лекција физички. Девјки, бидете добри мајки, само така ке бидете запамтени.