Скорешна содржина од Elizabeth Bathory

 1. Elizabeth Bathory

  Миризливи стапчиња и свеќи

  Многу сакам миризливи стапчиња со мирис на ванила :)
 2. Elizabeth Bathory

  Македонската Лејди Гага

  А бе закон е нашата Сузи :patos
 3. Elizabeth Bathory

  Вашето омилено смајли

  :rofl :mstickle |-( :zelen :igra
 4. Elizabeth Bathory

  Избери едно

  Сол портокал или мандарина :zelen
 5. Elizabeth Bathory

  Кино

  Никогаш не сум била во кино, но сакам да одам и ќе одам некој ден :)
 6. Elizabeth Bathory

  Зошто бившите (не) се враќаат?

  Затоа што ништо повеќе нема да биде исто, барем така јас го разбирам тоа.
 7. Elizabeth Bathory

  Опишете си го денот со смајлиња

  :sleep (yawn) :ladno :wub :frantic :kafe :pusi (inlove) :sreken :^) :x (puke) (punch) :facepalm2
 8. Elizabeth Bathory

  Преку глава ми е од...

  Од лаги :besen
 9. Elizabeth Bathory

  Критикување

  Критикувам и ме критикуваат нема љутење, зарем само убави комплименти се прифаќаат :),ма да некои личности кои сум ги искритикувала се наљутиле ама нивна работа си е тоа, кој ќе прифати супер, кој се противи гајле ми е јас важно си го кажувам моето мислење.
 10. Elizabeth Bathory

  Каква пакост (штета) би му направиле на членот над вас?

  Ќе ја полијам со бензин и ќе ја запалам :p
 11. Elizabeth Bathory

  Што со старите алишта?

  Ништо ги чувам така седат можеби и ќе ги дадам некому (think)
 12. Elizabeth Bathory

  Што има во вашата торба?

  Паричник, влажни марамици, несесер со глупости, парфем, мобилен, огледалце, шишенце со вода
 13. Elizabeth Bathory

  Бојадисување (фарбање) на косата

  Долго време се фарбам можеби 8 години, користам гарниер супер е