Скорешна содржина од Стефанија | Црнобело Форум

Скорешна содржина од Стефанија

 1. Стефанија

  Кога минатото ви тропа на врата

  Ако минатото ви затропа на врата не му отварајте, сигурно нема да ви каже нешто ново! ;)
 2. Стефанија

  Индиски хороскоп

  Makara (јарец) – Труд и настојување Овој знак е женски, ноќен и променлив. Родените во овој знак се длабоки мислители и природни оратори. Сакаат постојано да го зголемуваат својот интелект. Вредни се и способни истовремено да прават неколку работи, поради што често се заморуваат. Кај нив ништо...
 3. Стефанија

  Специјален поздрав до...

  СП до: Dee Dee, КрисТина К., Јована, Bum-Bum, Taa Sum.., ZmajChe. :)
 4. Стефанија

  Добро утро/Добар ден/Добра ноќ

  Добро утро на сите! :kafe
 5. Стефанија

  Телефони ZTE

  Јас имам, го користев и мислам дека квалитетот е и така и така.. :)
 6. Стефанија

  Среќен роденден! :)

  Среќен роденден! :)
 7. Стефанија

  Моментален потпис

  Попуштив со учењето,паа нели попаметниот попушта?:biggrin
 8. Стефанија

  Бушава азбука

  Ја гледав..Со нетрпение чекав да почне..Од тука ја научив азбуката :giggle
 9. Стефанија

  Колку деца би сакале да имате?

  2-машко и женско :)
 10. Стефанија

  Озборување

  Не оговарам, се кажувам во лице :)
 11. Стефанија

  Очила за сонце

  Такви се како на сликата ама не се RayBan :)