Турски серии

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Вчера случајно кога бев на кафе у комшии видов дека пак нова серија има (facepalm) Не ги можам ... Шо не дадат некоја француска интересна , бар јазикот да си го слушам .... :eek:
Се „нема“ пари. Поинтересно ни е да фрлаат пари за глупи серии очигледно. Иначе ако ти се гледа француска серија, прати МТВ1. Има некоја Клара Шелер или слично, мислам дека е француска. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Зашто мислите дека ако е турска дека е и глупава....Се дава генерално мислење за сите серии без да седнат и да ја погеднат..
Со оглед на тоа што сме биле 500 год. под турско ропство имаме премногу сличности со Турците па така да и серијава како да е наша...Баш конкретно оваа и Бурни времиња не се обични и досадни него се навистина интересни серии
:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD and Mila Kunis

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Зашто мислите дека ако е турска дека е и глупава....Се дава генерално мислење за сите серии без да седнат и да ја погеднат..
Со оглед на тоа што сме биле 500 год. под турско ропство имаме премногу сличности со Турците па така да и серијава како да е наша...Баш конкретно оваа и Бурни времиња не се обични и досадни него се навистина интересни серии
:)
Глупи се затоа што сите се со исти теми од реалниот живот. Нема нешто поинакво. Некој се омажил за една, сакал друга, после плаче по другата, бла, бла, бла... Телевизија се гледа за да се расположиш, а не да плачеш и да ги сожалуваш актерите, демек нешто стварно им се случило. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Marchisio

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
Глупи се затоа што сите се со исти теми од реалниот живот. Нема нешто поинакво. Некој се омажил за една, сакал друга, после плаче по другата, бла, бла, бла... Телевизија се гледа за да се расположиш, а не да плачеш и да ги сожалуваш актерите, демек нешто стварно им се случило. :)
имаш право другар перење мозок демек да ги сожалуваш

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Ама прашањето е која всушност серија нема таков дел....всушност сите серии се исти...не е битно турска,американска,индијска,шпанска,француска...
Само што до нашиот менталитет турциве се најблиску .....
Мене ми изгледа како само да сакате да критикувате што гледа широката маса...
Еве оваа кокнкретно не ја сожалуваш туку само има смеење....:)
А додека Бурни Времиња вистиснски се тажни но тоа и е вистинска животна приказна ;)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Ама прашањето е која всушност серија нема таков дел....всушност сите серии се исти...не е битно турска,американска,индијска,шпанска,француска...
Само што до нашиот менталитет турциве се најблиску .....
Мене ми изгледа како само да сакате да критикувате што гледа широката маса...
Еве оваа кокнкретно не ја сожалуваш туку само има смеење....:)
А додека Бурни Времиња вистиснски се тажни но тоа и е вистинска животна приказна ;)
Ај да не одиме офтопик со мислењава. Коментарот ќе го напишам во серии (општи мислења):)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Ivona Kicevo

Полноправен Член
13 јуни 2012
38
27
18
35
Редовно секоја сериа ја гледам од Езел во секој случај се одвојува од другите турски серии со тоа што е по коплицирана супер е. малечката невеста ужааас треба да ја прекинат и некоја спанска подобо ќе биде. (y)

Ivona Kicevo

Полноправен Член
13 јуни 2012
38
27
18
35
Клипов е прекрасен си одговараат да се заедно нека го остави езел, ејсен си одговара со кенан опасни и злобни се !!

Ivona Kicevo

Полноправен Член
13 јуни 2012
38
27
18
35
Кратки клипчиња од Ерсој Улубеј во серијата Долина на волците заседа на Сител ТВ
389654_440849645933915_1547024207_n.jpg

Доколку не сте ги гледале имате сега прилика 24 дела сите сцени на Ерсој Улубеј

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor