Јас не го сакам него на пример, Мајорон појќе си го сакам, што значи марфиев закон тука стапува на сила дека Мајорон мој никој не го стига Лелеее се надминав себесиLegioner никој не го стига
Јас не го сакам него на пример, Мајорон појќе си го сакам, што значи марфиев закон тука стапува на сила дека Мајорон мој никој не го стига Лелеее се надминав себесиLegioner никој не го стига
Никој не го стига легионерот во обрратна смисла,тој сите не сакааааЈас не го сакам него на пример, Мајорон појќе си го сакам, што знали марфиев закон тука стапува на сила дека Мајорон мој ниој не го стига Лелеее се надминав себеси
Па тоа и ми беше муабетот де, дека и Мајорот сите чипуна ги сакаТ и сите го сакаТ него, ама легионерот ги сака сите ама еве на пример јас него неНикој не го стига легионерот во обрратна смисла,тој сите не сакаааа
Јас не го сакам него на пример, Мајорон појќе си го сакам, што значи марфиев закон тука стапува на сила дека Мајорон мој никој не го стига Лелеее се надминав себеси
Па јас ни Мајорон го немам видено па си знам дека си го сакам, а тебе неod kade znaes ne si me videla , za coek so ne si go videla ne komentiraj
Ова е војна на звездите или некој нов форумски пар?
Како што можеме да забележиме на сите мои слики, јас изјавувам љубов према прилепчаните. Затоа и ги постирам.Ова е војна на звездите или некој нов форумски пар?