Фан клуб: Манчестер Јунајтед

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
^
На Кагава мислиш.
Инаку близок извор до Фергусон односно пријателот и директорот на фудбалскиот тим Виган изјавил дека Фергусон ке се пензионира следната сезона,што ми изгледа малку логички бидејки беше изјавил во едно интервју Фергусон дека ке биде тренер се додека го држи добро здравјето.А последните случувања во врска со здравјето на Фергусон не беа баш најдобри.Беше хоспитализиран и на крај пуштен на домашно лекување.
Јас лично би сакала да дојде Солскер или Мурињо.Друг не гледам како идеална замена.

Guardiola.

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Без мене дискусија а?срам да ви е :mstickle
Абе океј сега,му го лајкнав мислењето бидејки даде друга понуда а тоа не беа Марк Хјуз или Стив Брус.
Успеа да освои со Барса 6 титули а тоа ретко кој го може само што тој постојано ке бара звучни имиња како Ван Перси што го бараше или Цеск Фабрегас а политиката на Јунајтед не е таква...
Мурињо ја знае тактиката на Јунајтед бидејки неколку сезони беше во Англија и беше успеал да го симне Јунајтед од тронот а Солскер ми се допага што во Норвешка успеа Молде да го направи шампион а претходната сезона се бореше за опстанок.

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Меѓу нашиве би го издвоил како најсериозен кандидат Драган Канатларовски :rofl...потсеќа на Ферги :rofl

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Добро до некаде има логика кажаното на Marick14 , што мислите зошто "паузира"Гуардиола од фудбалот?демек се изморил ?хахаха тие приказни на друг.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Добро до некаде има логика кажаното на Marick14 , што мислите зошто "паузира"Гуардиола од фудбалот?демек се изморил ?хахаха тие приказни на друг.

Може сака да смени човекот. И Мурињо би бил добар за Манчестер.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Најнови информации.

Англискиот Guardian.co.uk тврди дека понудата на Јунајтед за Шинџи Кагава од 17 милиони евра е одбиена од управата на Борусија Дортмунд.

Не ми е јасно зошто Фергусон барем еднаш не одврзе кесето и да купи играч?Сезонава не чинеше титула.
И наводно доколку не успее транферот со Кагава Фергусон има план Б а тоа е Боатенг.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati