Фан клуб: Манчестер Јунајтед

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Го заборавив овде најнеконстантниот играч у историја на фудбал, Андерсон..под хитно у Ботафого да се прати :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
^
Aу не,Рио никој да не ми го чепка ;) да се врати капитенот се ке се врати во нормала заедно со него.
Нејсе за засилувањето Фергусон МОРА да побрза и да купи играч пред европското првенство инаку осле тешко ке даде пари кога поскапуваат играчите.
Мене ми е страв немој да не купи играчи па тек тогаш има да се бориме за кфалификации за ЛШ.
Јас ми го додала Модриќ и да,следната сезона Томче Клеверли под итно да игра прва постава.
И за заминување би го додала Андерсон.Дечкото воопшто не ги оправда парите.

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
^
Aу не,Рио никој да не ми го чепка ;) да се врати капитенот се ке се врати во нормала заедно со него.
Нејсе за засилувањето Фергусон МОРА да побрза и да купи играч пред европското првенство инаку осле тешко ке даде пари кога поскапуваат играчите.
Мене ми е страв немој да не купи играчи па тек тогаш има да се бориме за кфалификации за ЛШ.
Јас ми го додала Модриќ и да,следната сезона Томче Клеверли под итно да игра прва постава.
И за заминување би го додала Андерсон.Дечкото воопшто не ги оправда парите.
Рио е исто еден од по преценети играчи у историја..на времето Рој Кин убаво убаво го отера у пичку матер и секоаш Рио бил склон на киксови и време му е у Америка да си игра...Модрич да ама до 25 милиони и ништо плус, Клеверли се надевам дека ке се наметне наредна сезона ма да ако дојде Кагава нема трева да види..

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ке прави Ферги ротации,Томче сигурно ке е во првиот тим следната сезона. Ама за Рио воопшто не се согласувам.Незнам различни мислења имаме.Секој играч праи киксови па дури и Пујол,Серхио Рамос...па да го споменам и Немања Видич кога Торес праеше мајмун од него во дуелите против Ливерпул.
Не верувам дека некој би го зел Рио на таа возраст а да додадам на тоа дека и постојано се повредува.Штом Ферги го игра значи има нешто.Со Еванс се уште не можеме,мора да изеде мн фурни леб.Не велам дека е слаб играч баш напротив ама и тој правеше многу грешки.Ама сезонава беше нешто подобар.Ке видиме,само пред Европското да купи инаку наебали смо.

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Ке прави Ферги ротации,Томче сигурно ке е во првиот тим следната сезона. Ама за Рио воопшто не се согласувам.Незнам различни мислења имаме.Секој играч праи киксови па дури и Пујол,Серхио Рамос...па да го споменам и Немања Видич кога Торес праеше мајмун од него во дуелите против Ливерпул.
Не верувам дека некој би го зел Рио на таа возраст а да додадам на тоа дека и постојано се повредува.Штом Ферги го игра значи има нешто.Со Еванс се уште не можеме,мора да изеде мн фурни леб.Не велам дека е слаб играч баш напротив ама и тој правеше многу грешки.Ама сезонава беше нешто подобар.Ке видиме,само пред Европското да купи инаку наебали смо.
Ке купи, ке купи Фергињо верувам у тоа..само да видиме шо ке купи и како :)..иначе за Ферди го бараат у Америка и искрено би сакал да замине за да играат Џонс и Вида наредна година :)..а за Клеверли ако дојдат Кагава и Хазард мислам дека Клеверли ке нема иднина у Јунајтед ма да ја навивам за него и сакам да успее :)

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Го заборавив овде најнеконстантниот играч у историја на фудбал, Андерсон..под хитно у Ботафого да се прати :rofl

Тој и од каде да ја шутне топката, таа може и да утепа врапче во лет. Слабо некако во гол ми гаѓа. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ке купи, ке купи Фергињо верувам у тоа..само да видиме шо ке купи и како :)..иначе за Ферди го бараат у Америка и искрено би сакал да замине за да играат Џонс и Вида наредна година :)..а за Клеверли ако дојдат Кагава и Хазард мислам дека Клеверли ке нема иднина у Јунајтед ма да ја навивам за него и сакам да успее :)

И јас се надевам дека ке купи мада некако сум и скептик од друга страна бидејки клубот повторно западна во финансиска криза и претрпи загуба(заборавив колку)и ке мора да го исплака долгот така да не се надеваме за повеке од два играчи да дојдат.
Нејсе јас сум заљубена во Томче па мислам ке се снајде само да не го бие пак малер со повредите.

• Ми се допаѓа

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Исто мислам дека мора да потпишеме деструктивен у средина иако Ферги изјави дека нема да потпише таков играч..едноставно шпанските екипи не растураат баш ради тоа..преферирам ако више се земе таков играч да биде: Витсел или Тиоте :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
^
На Кагава мислиш.
Инаку близок извор до Фергусон односно пријателот и директорот на фудбалскиот тим Виган изјавил дека Фергусон ке се пензионира следната сезона,што ми изгледа малку логички бидејки беше изјавил во едно интервју Фергусон дека ке биде тренер се додека го држи добро здравјето.А последните случувања во врска со здравјето на Фергусон не беа баш најдобри.Беше хоспитализиран и на крај пуштен на домашно лекување.
Јас лично би сакала да дојде Солскер или Мурињо.Друг не гледам како идеална замена.

• Ми се допаѓа