Рио е исто еден од по преценети играчи у историја..на времето Рој Кин убаво убаво го отера у пичку матер и секоаш Рио бил склон на киксови и време му е у Америка да си игра...Модрич да ама до 25 милиони и ништо плус, Клеверли се надевам дека ке се наметне наредна сезона ма да ако дојде Кагава нема трева да види..^
Aу не,Рио никој да не ми го чепка да се врати капитенот се ке се врати во нормала заедно со него.
Нејсе за засилувањето Фергусон МОРА да побрза и да купи играч пред европското првенство инаку осле тешко ке даде пари кога поскапуваат играчите.
Мене ми е страв немој да не купи играчи па тек тогаш има да се бориме за кфалификации за ЛШ.
Јас ми го додала Модриќ и да,следната сезона Томче Клеверли под итно да игра прва постава.
И за заминување би го додала Андерсон.Дечкото воопшто не ги оправда парите.
Ке купи, ке купи Фергињо верувам у тоа..само да видиме шо ке купи и како ..иначе за Ферди го бараат у Америка и искрено би сакал да замине за да играат Џонс и Вида наредна година ..а за Клеверли ако дојдат Кагава и Хазард мислам дека Клеверли ке нема иднина у Јунајтед ма да ја навивам за него и сакам да успееКе прави Ферги ротации,Томче сигурно ке е во првиот тим следната сезона. Ама за Рио воопшто не се согласувам.Незнам различни мислења имаме.Секој играч праи киксови па дури и Пујол,Серхио Рамос...па да го споменам и Немања Видич кога Торес праеше мајмун од него во дуелите против Ливерпул.
Не верувам дека некој би го зел Рио на таа возраст а да додадам на тоа дека и постојано се повредува.Штом Ферги го игра значи има нешто.Со Еванс се уште не можеме,мора да изеде мн фурни леб.Не велам дека е слаб играч баш напротив ама и тој правеше многу грешки.Ама сезонава беше нешто подобар.Ке видиме,само пред Европското да купи инаку наебали смо.
Го заборавив овде најнеконстантниот играч у историја на фудбал, Андерсон..под хитно у Ботафого да се прати
Ке купи, ке купи Фергињо верувам у тоа..само да видиме шо ке купи и како ..иначе за Ферди го бараат у Америка и искрено би сакал да замине за да играат Џонс и Вида наредна година ..а за Клеверли ако дојдат Кагава и Хазард мислам дека Клеверли ке нема иднина у Јунајтед ма да ја навивам за него и сакам да успее