Фан клуб: Манчестер Јунајтед

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Aбе тоа дека сме си виновни сме виновни,дел од вината и Јунајтед ја имаше,поразот од Виган и ремито 4-4 со Евертон ама не можам да се помирам дека вчера не делеа неколку минути од 20та титула и на некој му текна да ја намести утакмицата мегу КПР и Сити.Епа не е фер мислам.Ама ако,ке се врати,веке речиси целиот фудбалски свет знае дека вчера се случуваше нешто.
Прочитав некаде дека скандалот кој го направил Џои Бартон бил наместен,за да се продолжи повеке од 3 минути,плус на едно видео играч на КПР се радуваше заедно со Сити.

Немаше да биде лошо да си ја освоиме титулата ама ајде.Тоа е тоа,нека научи Фергусон лекција од ова:Да одврзи веке еднаш тоа кесе и да плесне пари за некои играчи јер доста смо се заебавали(не само ан позајмица да прака и да чува златен Том Клеверли на клупа).

И да ти кажам МОРА да се донесат засилувања. У во средина и во напад и во одбрана. Бар по еден на сите позиции.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
tevez-fergie.jpg

еее кретенизам мамето да му го е**м
ферги знање му даде да ја воде топката....глеате како вракаат квалитетните играчи
пу да ти а е**м семката....

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Marick14

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Не верују да се врати он, никад! Па не ни га ни треа више, и он и тија какфи што си идеф од клуб.
Ке дојдеф млади овој лето, сакаф да купиф неколко јаки играчи
Кагава,Пике,Ван Перси, Де Јонг,Левандофски..... и пуно такфи : )
Наредну сезону ке надохнадимо за сфе што се деси овуј........базел сити и билбао ке остане само историја!
:gjavol

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto and Marick14

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
^
Не зборувај двапати : ) Ако дојде Мурињо да го наследи Фергусон доага и Роналдо.Нормално дека Мурињо ги сака најдобрите во тимот а и најреално Мурињо е идеална замена за Ферги со оглед на тоа дека нашиот бејби фејс Оле Солскер (кој се збореше дека ке биде наследник ) ке го превзеде најверојатно кормилото на Астон Вила.
Нејсе Роналдо беше продаден заради долгот на Глејзери.
Реално гледано Фергусон повеке од двајца нема да земе...секогаш прави така.И ако зема нека зема пред Европско.После тоа тешко да купи зошто поскапуваат играчите.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Не верују да се врати он, никад! Па не ни га ни треа више, и он и тија какфи што си идеф од клуб.
Ке дојдеф млади овој лето, сакаф да купиф неколко јаки играчи
Кагава,Пике,Ван Перси, Де Јонг,Левандофски..... и пуно такфи : )
Наредну сезону ке надохнадимо за сфе што се деси овуј........базел сити и билбао ке остане само историја!
:gjavol

Кагава само да ни дојде ќе биде супер.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto and parvati

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Kaгава е речиси во Јунајтед со едната нога но сеповеке се зборува дека Нани ке си замине,нема согласност за новиот договор и се очекува да замине во Јувентус.
И Овен замина...

http://manutd-macedonia.com/sites/manu/index.php/2010-09-30-12-50-48/2190-2012-05-19-08-39-31.html

Дај бе некој Арап да дојде и да плати се...аман од овие Американци кои од клубот си гледаат заебанција а тонат во трошкови.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Marick14

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Задоволен сум од почетоков на преодниов рок..кантите: Овен, Бербатов заминаа уште Парк, Фердинанд,Бебе, Македа(позајмица) Фабио(позајмица) и сеа за сеа доста е ..иначе би сакал тс очекувам да дојдат: Кагава, Хазард, Бејнес, Стротман, Ван Дер Вил, Хунтелар..мислам дека ако заминат сите наведени играчи а се донесат овие засилувања ке бидеме конкурентни на сите фронтови..НАПОМЕНА: несакам у никој случај да го потпишат Гајтан кој е многу преценет играч..

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati