Дечко ја згреши темава ова не е венчавкиЕкономски факултет Финишед.
Ашколсум за училиштето
Дечко ја згреши темава ова не е венчавкиЕкономски факултет Финишед.
Да не треба модератор на темата да ме стават.Дечко ја згреши темава ова не е венчавки
Ашколсум за училиштето
модератор,модификаттор,амбуратор,бубашарба сеедно...да не ја глумам жената што му се контрала на мажот е,и на крај мажот му раскажал на судијата колку му е интелегентна жена муДа не треба модератор на темата да ме стават.
Фала за комлиментот, бај д веј со протекции го завршив.inokio
И го зеде чеканот и ја опна по глава.модератор,модификаттор,амбуратор,бубашарба сеедно...да не ја глумам жената што му се контрала на мажот е,и на крај мажот му раскажал на судијата колку му е интелегентна жена му
јас би ти препорачал да го избегниш факултето за политички науки. Пред некој ден праевме муабет со професорката по граѓанско и ми велеше да се запишам таму ама на крај излеговме до заклучок дека за да успееш на политичката сцеан во макеоднија не ти е потребен таков факултете туку некој од погорните или самиот султан на партијата да се крени во политичките височини, поинаку во политиката во македонија не се успева ..Инаку да беше подобра политиката во македонија да можеше да успееш со дела , со зборување или со докажувањем јас кесе запишев на политички науки ...Сеуште средно...Инаку правен смер...Го одбрав бидејки го сакам,интересно ми е...
И планирам да продолжам или правен или политички науки или пак безбедност..па ке видимее
За жал ова е сето вистинајас би ти препорачал да го избегниш факултето за политички науки. Пред некој ден праевме муабет со професорката по граѓанско и ми велеше да се запишам таму ама на крај излеговме до заклучок дека за да успееш на политичката сцеан во макеоднија не ти е потребен таков факултете туку некој од погорните или самиот султан на партијата да се крени во политичките височини, поинаку во политиката во македонија не се успева ..Инаку да беше подобра политиката во македонија да можеше да успееш со дела , со зборување или со докажувањем јас кесе запишев на политички науки ...
ке си бевме колеги за малку .... инаку моја препорака ти е за на правен да си одиш ... адвокати, нотари и судии никогаш доста ...За жал ова е сето вистина
И јас размислувам на овој начин...затоа и се мислам сеуштее...
Инаку бии била одлучна и сигурна дека се политчки науки....
Тоа е тоа...Македонија е ова...за жал мораме да се помириме...ке си бевме колеги за малку .... инаку моја препорака ти е за на правен да си одиш ... адвокати, нотари и судии никогаш доста ...