Што учите?

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Дечко ја згреши темава ова не е венчавки:giggle:mstickle
Ашколсум за училиштето(hug)
Да не треба модератор на темата да ме стават.:D
Фала за комлиментот, бај д веј со протекции го завршив.:pinokio

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да не треба модератор на темата да ме стават.:D
Фала за комлиментот, бај д веј со протекции го завршив.:pinokio
модератор,модификаттор,амбуратор,бубашарба сеедно:giggle...да не ја глумам жената што му се контрала на мажот е,и на крај мажот му раскажал на судијата колку му е интелегентна жена му

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
модератор,модификаттор,амбуратор,бубашарба сеедно:giggle...да не ја глумам жената што му се контрала на мажот е,и на крај мажот му раскажал на судијата колку му е интелегентна жена му
И го зеде чеканот и ја опна по глава.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Сеуште средно...Инаку правен смер...Го одбрав бидејки го сакам,интересно ми е...
И планирам да продолжам или правен или политички науки или пак безбедност..па ке видимее :)

• Ми се допаѓа
Реакции: LMFAO, Ludaca and ZmajChe

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Сеуште средно...Инаку правен смер...Го одбрав бидејки го сакам,интересно ми е...
И планирам да продолжам или правен или политички науки или пак безбедност..па ке видимее :)
јас би ти препорачал да го избегниш факултето за политички науки. Пред некој ден праевме муабет со професорката по граѓанско и ми велеше да се запишам таму ама на крај излеговме до заклучок дека за да успееш на политичката сцеан во макеоднија не ти е потребен таков факултете туку некој од погорните или самиот султан на партијата да се крени во политичките височини, поинаку во политиката во македонија не се успева ..Инаку да беше подобра политиката во македонија да можеше да успееш со дела , со зборување или со докажувањем јас кесе запишев на политички науки ...

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
јас би ти препорачал да го избегниш факултето за политички науки. Пред некој ден праевме муабет со професорката по граѓанско и ми велеше да се запишам таму ама на крај излеговме до заклучок дека за да успееш на политичката сцеан во макеоднија не ти е потребен таков факултете туку некој од погорните или самиот султан на партијата да се крени во политичките височини, поинаку во политиката во македонија не се успева ..Инаку да беше подобра политиката во македонија да можеше да успееш со дела , со зборување или со докажувањем јас кесе запишев на политички науки ...
За жал ова е сето вистина :(
И јас размислувам на овој начин...затоа и се мислам сеуштее...
Инаку бии била одлучна и сигурна дека се политчки науки....

• Ми се допаѓа
Реакции: Jackal

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
За жал ова е сето вистина :(
И јас размислувам на овој начин...затоа и се мислам сеуштее...
Инаку бии била одлучна и сигурна дека се политчки науки....
ке си бевме колеги за малку .... инаку моја препорака ти е за на правен да си одиш ... адвокати, нотари и судии никогаш доста ...

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
ке си бевме колеги за малку .... инаку моја препорака ти е за на правен да си одиш ... адвокати, нотари и судии никогаш доста ...
Тоа е тоа...Македонија е ова...за жал мораме да се помириме...
Паа тоа и сите ме тераат ..ама јас па мислам дека нема некој просперитет со тоа :eek
Преемногу правници има..и тоа завршено и дома си седат :)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Информатички факс - смер Роботика е иднината на светот. Кој ќе завши и ќе има добро знаење нема да постигне со работа.
А сатница за работата приватно изнесува 50 евра минимум.