Што ви фали во моментов?

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
абе да не се издадам, ама јас сум последниот (bandit) ... па искористи ме додека и мене не ме ликвидирале (punch)

:sreken
Хахахахахахахахахаха....Ај отвори прозорот еден нарцис да ти фрлам...Двојникот твој...
Бајдвејј ми фалии планиинаа ,кукичкаа уживање....Барем една неделаа...
Односно душевен мирр :)

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
во двор сум ... помини и дај ми го :sreken
Чекајј мее...Поминувамм...
:zelen

Само да се средам,спицкам...Ауу бауу :zelen

Бајдвејј да не сакаш и јагТки со шлагг да ти донесам..Како на мојот аватар...Да не ги изедам сите самаа..Ке се здебеламм :sram

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and 4FUN

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Не е за моментов, за иднина зборувам. Ми фали памет, ми фали да се откажам од сите пороци и да стартувам од почеток.
Да свртам нова страна во животот- што би рекле мудрите. Ми фали да ги заборавам падежите и нервозата претрпена од својата брзоплетост, несигурност и непромисленост. Ми фали времето кога не гледав фудбал кога имав милион попаметни работи што ме исполнуваа и правеа среќен. Ми фали уште еднаш да го ја преслушам биографијата на Игор Џамбазов и конечно пораката која ја изнесува маестралниот да ми се врежи во мојата глава. Не жалам по парите , жалам за изгубеното време кое можев да го исполнам со далеку подобри моменти, часови, денови. Ми фали да ја убијам носталгијата после сите порази, да се сконцентрирам кон правата ствар наречена: правилни избори и одлуки во животот.
Без обложување животот би бил подобар.

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Не е за моментов, за иднина зборувам. Ми фали памет, ми фали да се откажам од сите пороци и да стартувам од почеток.
Да свртам нова страна во животот- што би рекле мудрите. Ми фали да ги заборавам падежите и нервозата претрпена од својата брзоплетост, несигурност и непромисленост. Ми фали времето кога не гледав фудбал кога имав милион попаметни работи што ме исполнуваа и правеа среќен. Ми фали уште еднаш да го ја преслушам биографијата на Игор Џамбазов и конечно пораката која ја изнесува маестралниот да ми се врежи во мојата глава. Не жалам по парите , жалам за изгубеното време кое можев да го исполнам со далеку подобри моменти, часови, денови. Ми фали да ја убијам носталгијата после сите порази, да се сконцентрирам кон правата ствар наречена: правилни избори и одлуки во животот.
Без обложување животот би бил подобар.
Па што чекаш тогаш? (happy):sreken

Ии да не бидам оф топик ми фали мноогу повеќе слободно време :)