Реално тој мислу, германска дисциплина.....По кој основ домашни?
parvati Така а? Ако бе, ако!
Open in new tab -внеси линк од сликатаАј вака сакам да прашам некој што ставал рецензија за филмови кога ја става сликата на кој начин ја става?Јас некаде грешам изгледа зашто одкако ќе ја ставам сликата стои и наредниот ден покажува дека ја нема??
Јас стискам copi image url и копирам,ај ќе пробам овака како ти,тенксOpen in new tab -внеси линк од сликата
Сега не можам да ги изменам само Knife претпоставувам може,за уши да го истегнам треба,кога гледа дека ни се мртви сликите требал да ни каже на мене и на мери селест како треба аххххOpen in new tab -внеси линк од сликата
Битно сега ќе знаете за во иднина.Сега не можам да ги изменам само Knife претпоставувам може,за уши да го истегнам треба,кога гледа дека ни се мртви сликите требал да ни каже на мене и на мери селест како треба ахххх
E па знам дека можам да ја зачувам и баш што викаш,затоа неќам така ама и вака пробав како што ми кажа неќеБитно сега ќе знаете за во иднина.
А можеш и save imige + прикачи (претпоставувам знаеш), али така си го полниш компјутерот со слики.