Собиранки.... (договарање - тука)

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Па нормално :wavespin За 2 ипол саата кај чешмички, мужинава со по една ружа, пошо сега сме ри девојчиња ќе ни се фатат по 2 за секоја :p Него муабетот ми беше... пивце м? :rolleyes: :D
Еј јас во последен момент, ама нема да можам да дојдам денес, заборавив дека треба да одам на повојница.:zelen
Next time.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Еј јас во последен момент, ама нема да можам да дојдам денес, заборавив дека треба да одам на повојница.:zelen
Next time.
Еееее па ќе одиш покаснооо :eek Таман се собравме сега 3 девојчиња... Машките се веќе :trca по (flower) А јас по другото цветче (smoke):giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Еееее па ќе одиш покаснооо :eek Таман се собравме сега 3 девојчиња... Машките се веќе :trca по (flower) А јас по другото цветче (smoke):giggle
Нема да можам покасно, дека кај што ќе одам се со мало дете и не можам касно да одам. Сори ама нареден пат обавезно.

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Оффф хаха..и на краај што испадна јас и ти изгледа само ке бидеме :giggle
Сите некако откажаа :eek :zelen

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Оффф хаха..и на краај што испадна јас и ти изгледа само ке бидеме :giggle
Сите некако откажаа :eek :zelen
Не бееее, доаѓаат машкиве, па и 4ца само да сме таман сме си 2 на 2 :p :sreken немој и ти да ми откажеш сега, Че му го доаџам од дома Че те зимам, че ми те крадам :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Не бееее, доаѓаат машкиве, па и 4ца само да сме таман сме си 2 на 2 :p :sreken немој и ти да ми откажеш сега, Че му го доаџам од дома Че те зимам, че ми те крадам :giggle
Хахахахаха....че ме го крадеш а? хахах нее бе ја ке го дојдам...ама како ке те познаам тоа него знам хахахаха....А кај у парк парк е широк поим...илии ајде ако не имаш ли фб да се запознаеме тамо :)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Хахахахаха....че ме го крадеш а? хахах нее бе ја ке го дојдам...ама како ке те познаам тоа него знам хахахаха....А кај у парк парк е широк поим...илии ајде ако не имаш ли фб да се запознаеме тамо :)
речено сторено диар ;)

Јас секад последна да си прашам кога ќе биде собиранката? :) Или не ме каните :p
Девојчицеее јел долазиш? :D како бе да не те викаме, отворена покана имаше за сите што сме од Скопје, ајде собирај парталите и накај парк, во 6 те чекаме кај чеСмички ;)

утре праам год од матура ке треба да доам у парк па да идам дирекно у кафана. шубе ми е така облечен у кошула да седам. :(
Епааа чорба Македонче :giggle Ти пропушташ... :p Ако сакаш можеш да поминеш па макар и на пол саат, ајде бројче во ПП (happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Девојчицеее јел долазиш? :D како бе да не те викаме, отворена покана имаше за сите што сме од Скопје, ајде собирај парталите и накај парк, во 6 те чекаме кај чеСмички ;)
Немора да смее од Ск бее ...кој е у ск у мометов отворена покана велкм хахахах..
Бајдвеј траблче си ли за у 6 ипол пошто уште многу малку време иам :giggle

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Немора да смее од Ск бее ...кој е у ск у мометов отворена покана велкм хахахах..
Бајдвеј траблче си ли за у 6 ипол пошто уште многу малку време иам :giggle
Сум бе срцка :cool: Ајде ќе ги исконтактирам и другиве дека ќе касниме пола саат :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Македонец

Староседелец
14 февруари 2012
315
440
1,063
што не напраив само да дојдам, баталив и фудбал, на другар му требав нешто го одјебав а сега се осеќам како магарееееееееееееееее никој не се појави у 6, цела кутија цигари испушив чекајки... жити организаторот ахахха
ме разочаравте :place

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and Lady*