Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Пропуштен повик од пред 20 минути....штета што не го слушнав телефонот, баш ме интересират што ме бараш сега, ти титнав само ако се јавиш, убаво ако не јас не планирам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31, 048 and Bum-Bum

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Да, да пак јас сум крива, секоја ти чест!!!!!
Си ме ставил на тест|-( да јас сум будала што ти поверував за она што ми го кажа пред 15 дена, абе ајде, мислеше дека ќе та молам:D Загреота -.-. И официјално пошо ме изнервира имам нов симпатија и многу добро знаеш кој е:cool:

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Велат: што е твое ќе си дојде. НЕ!
Што е твое треба да се потрудиш за да го добиеш, само не доаѓа ништо.
А јас ја немам таа храброст да застанам пред тебе и да ти ги признаам пеперутките во стомакот и сите непреспиени ноќи...
Не, немам храброст ни да ти пишам дека ти си тој на кој мислам додека го пишувам ова...
Не, неможам да гледам како некоја друга ќе те направи среќен, а тоа можев да бидам јас...

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca, 4FUN and Bum-Bum

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
А јас ја немам таа храброст да застанам пред тебе и да ти ги признаам пеперутките во стомакот и сите непреспиени ноќи...
Не, немам храброст ни да ти пишам дека ти си тој на кој мислам додека го пишувам ова...
Не, неможам да гледам како некоја друга ќе те направи среќен, а тоа можев да бидам јас...
I know how it feels......

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca and N|ghtmare_f

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Петре Прличко викал"Што е мое ќе си дојде ама не го чекам повеќе од 5 минути";)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Колку се пронајдов...
Ооо не :(

• Ми се допаѓа
Реакции: N|ghtmare_f