ахаха, много ми е интересно кд некој од источну македонију пробуе да збори кумановски. лееТо бе душооо, ајде куде је коња? и колко паре ќе узмемо?
па незнам, Јаничке, ти треба да знаеш куде е коњ
ахаха, много ми е интересно кд некој од источну македонију пробуе да збори кумановски. лееТо бе душооо, ајде куде је коња? и колко паре ќе узмемо?
Абре каква источна Македонија, од Скопје сум а многу згрешив? пишав коња дека е така песната, иначе знам дека и на кумановски си е коњахаха, много ми е интересно кд некој од источну македонију пробуе да збори кумановски. лее
па незнам, Јаничке, ти треба да знаеш куде е коњ
земемо, не узмемо. Исти ѓаол, и на Скопјани им е проблем наш дијалектАбре каква источна Македонија, од Скопје сум а многу згрешив? пишав коња дека е така песната, иначе знам дека и на кумановски си е коњ
Е неможе бе... скар Ај дајте на Lady* да погодуваме, ја прескокнавме малку ммммм... Симона?!земемо, не узмемо. Исти ѓаол, и на Скопјани им е проблем наш дијалект
Знаеме за тебе ама сакаме да се потрудиме (среќа нема трудна да останам, добив денес )Мене прашајте ме јас сум матичар на форумов
Знаев и дека добиЗнаеме за тебе ама сакаме да се потрудиме (среќа нема трудна да останам, добив денес )
Абе ти осим матичар шо си и ЏиПиЕс да не имаш кај сите клаено?Знаев и дека доби