Да умре комшијата да му ја дрпнам козата,ти дека гледаш приказни имаш стара варијанта на поговоркаваСе прашувам зошто луѓето се мразат меѓу себе? Зошто ли ја живееме филозофијата да му умре на комшијата козата? Животов е прекраток за толку омраза и себичност скајте се луѓе аман!
Па работам на тоа да ја соберам цела колекција на приказни со Колозов до 2003 ми фалат уште од прилика 100 приказни затоа што не се знае колку точно има снимено се прогнозира на 300 нешто малку под 300 тешко се наоѓат и јас се прашувам дали ќе ги соберам ситеДа умре комшијата да му ја дрпнам козата,ти дека гледаш приказни имаш стара варијанта на поговоркава
Се прашувам дали ќе ја собереш цела колекција од приказните
Најди добри врски во мртв ги имаат ама те лажат и неќат да ти ги дадатПа работам на тоа да ја соберам цела колекција на приказни со Колозов до 2003 ми фалат уште од прилика 100 приказни затоа што не се знае колку точно има снимено се прогнозира на 300 нешто малку под 300 тешко се наоѓат и јас се прашувам дали ќе ги соберам сите
Ова може да е одговорот кликШто му била инспирацијата на Луис Керол за да ја напише Alice in wonderland. Се` мислам дека има трипано од ЛСД, печурчиња или чист мескалин.
Но исто така Керол земал дрога, се восхитувал на женското тело и има некои цитати кои укажуваат дека бил воодушевен од мали девојчиња (некаде се спомнуваат голи фотографии од девојчиња кои ги сметал за еротски). Никој не може да одговори на тоа.Ова може да е одговорот клик
викаш ?или Бардовци или Демир Хисар