Што спортувате?

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
Јас активно играв кошарка до лани. Редовно тренирав 6 години. Последнава година само рекреативно

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
porano sam bija dvaputa prvak na Makedoniju u sportsku orientaciju a cHetfrt na Balkan : ) sk greju se po doma a u natam naam

Dea

Активен Член
14 февруари 2012
156
196
43
26
одбојкат т ие еден од најдобрите спортови според мене... ептен добро влијае врз рбетот на човекот и врз растењето... а и шансите за повреда се ептен минимални...
Па да, многу убав спорт. Иако се минимални повредите, сепак ги има :)... одвреме-навреме

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
За жал во моментов ништо, за во иднина планирам. Иако имам 19 години викаат дека никогаш не касно за да го направиш тоа што го сакаш. Во план имам боречка вештина нешто како Таеквондо, но ако некој има подобра идеја јас ги сметам за добредојдени. ;)

Dea

Активен Член
14 февруари 2012
156
196
43
26
За жал во моментов ништо, за во иднина планирам. Иако имам 19 години викаат дека никогаш не касно за да го направиш тоа што го сакаш. Во план имам боречка вештина нешто како Таеквондо, но ако некој има подобра идеја јас ги сметам за добредојдени. ;)
Ако навистина го сакаш тоа што го спортуваш, никогаш нема да е доцна. Не сум јас некој експерт за боречки вештини па не знам што да ти предложам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Ако навистина го сакаш тоа што го спортуваш, никогаш нема да е доцна. Не сум јас некој експерт за боречки вештини па не знам што да ти предложам :)
Понекогаш доволна е и подршката. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Dea

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
193
43
In Chuck Bass' bedroom
Сега засега, спиење :angel

Хаха, исто. И за сега многу сум успешна во ова. :wub
Сакав кик бокс, али моиве дома не ме пуштаат да идам. Тоа не било за женско.
Желбата остана, можно е почнам некој ден.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kiko* and Marrie

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Тренирав фудбал во еден тим во нашиот град и тоа активно 2-3 години. Прекинав ради приватни причини. Сеа со другари играме футсал кога можеме.