ме сецна сеа по литературноЛајкот има друга намена за мене тоа значи не ми се допаѓа и не се согласувам,иначе не е битен кванитетот.
И не плачи ќе играме вечер во дисконо, требит да си расположена
еве за на диско само да се доспремам
ме сецна сеа по литературноЛајкот има друга намена за мене тоа значи не ми се допаѓа и не се согласувам,иначе не е битен кванитетот.
И не плачи ќе играме вечер во дисконо, требит да си расположена
не само ти,види и лејди плао не знае на кај да фатитде мури мелчи де ме шетфиш у орид де у џевџелијето, ча фана некојт вртоглафнијца мор, требвит после да ме лечфит некуј като тебе ххх
и спомна мајорон дека вечер ке го дрвит и ке дошла на диско бееееее не играм поќе од ум ме извајфте онде само ми светет црвено немам моторче на едно место да не се изразвам вулгаристично ак се разберваме ак не шојма то везе
шо шириш сеа дезинформации мор?не само ти,види и лејди плао не знае на кај да фатит
и спомна мајорон дека вечер ке го дрвит и ке дошла на диско бе
ам не е исто то?шо шириш сеа дезинформации мор?
мајорон спомна дека ќе ој надрва а не спомна дека ќе го дрвит
ццц само на секс да се мислелошо ке дрвит он мор, а и за дрва сејчење мори не го бидвит( бреј кидам оридски не ми се веруе) или не ми се вервит хеахеах
јас бев на дрва на сексо на форумо сабајле...без то не легвам никогашццц само на секс да се мислело
а ве немат кај мене да дојте
кај сексо
во форумо де
...се срамвит за сексо да зборвит јасццц само на секс да се мислело
а ве немат кај мене да дојте
кај сексо
во форумо де
зш да се срамвиш, немат ништо за срамвење во сексо и околу него...се срамвит за сексо да зборвит јас