Не е мој бе прстот еден буљаш ми сметат во кадар ми влегвит.да бе брат глеам прстот главна фаца ти е на снимкава
Не е мој бе прстот еден буљаш ми сметат во кадар ми влегвит.да бе брат глеам прстот главна фаца ти е на снимкава
ништо не излажат девојчето море а за сликава дежаву прав сиСрам да ти е, да ти е еден срам најголем- така се зборвит за сограѓаните ма?
Поготово со скопски буљаши на охридкса тема пакт прајш?
Виде видео погоре, види сега фото за дежаву шо имам на 19ти другиот месец кој ќе се радвит.
Отвори ја прикачената датотека 4833
скини му го...прсто.....Не е мој бе прстот еден буљаш ми сметат во кадар ми влегвит.
ПрстоТ... на охрицкиов дијалект нишо не му фалит- одпојќе имат.скини му го...прсто.....
Ами вие само ваѓајте муабети за мене и после новиве членој за несаглам да ме мислат.ништо не излажат девојчето море а за сликава дежаву прав си
нови стари,со тек на време сите ке видет кој каков еПрстоТ... на охрицкиов дијалект нишо не му фалит- одпојќе имат.
Ами вие само ваѓајте муабети за мене и после новиве членој за несаглам да ме мислат.
Срам да ти е, да ти е еден срам најголем- така се зборвит за сограѓаните ма?
Поготово со скопски буљаши на охридкса тема пакт прајш?
Виде видео погоре, види сега фото за дежаву шо имам на 19ти другиот месец кој ќе се радвит.
Отвори ја прикачената датотека 4833
Аха не прајш не прајш , немој со Гонзо да е дружиш несаглам е тој издуван е скрос.Не прам пакт со никого, само кажвам ко шо е.
: *(Не прам пакт со никого, само кажвам ко шо е.
A тебе која слика ти се свиѓат појќе, оваа:
или оваа:
?
Или ак сакаш уш 1 недела да почекаме, па од Балотели да ти ставам...