Па ти напиши попровокативен вовед за да ме намамиш да дадам свое видување. односно доживување.Па пиши Да или Не.. Доколку е Да, добро би било да објасниш како се случило тоа, колку пати ти се случило.. па дали веруваш дека е можно да се заљубиш итн инт...![]()

Пред малку се вратив дома, и ја отворив темава, инаку не можам многу да размисувам за вовед и на др работи.. Мислам само на..Па ти напиши попровокативен вовед за да ме намамиш да дадам свое видување. односно доживување.![]()

еми тогаш вака ќе напрајмеПред малку се вратив дома, и ја отворив темава, инаку не можам многу да размисувам за вовед и на др работи.. Мислам само на..![]()

Во ред. За неколку минути ќе има вовед. Сакам да прочитам мислења од членовите на форумов...еми тогаш вака ќе напрајме
темава ќе оди во рисајкл бин
а ти одмори, па кога ќе можеш да размислуваш за вовед, пробај повторно
п.с. уживај во![]()

ајде, нека имаВо ред. За неколку минути ќе има вовед. Сакам да прочитам мислења од членовите на форумов...![]()

По кратко време, истата вечер, го глеам со 2 мои добри другари, па ме разбра со поглед едниот шо сакам, ме запозна со типот, ми го зеде телефонот и му вика дај напиши мсн (актуелно беше тогаш, пред 3-4 год.
). Одевме после тоа месец дена и се откажав, не беше паметен колку шо беше убав.