Незнаев каде да ја сместам темава, во кафе муабети или љубов и секс.. ако не е во ред преместете ја.
Па, има сеуште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?
Па, има сеуште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?
Иначе јас имам прашано неколку девојки, и сите ми викаат дека тоа било непристојно прашање.. сега незнам како да сфатам, се чуваат или не .Тема е копирана од форум.кајгана.ком .
Он топик, не ми се веруе. Додуше, знам едну девојку што избегава вагиналан секс. Ама затој ... анал фак и пушење су ву свакодневна забава
ај ти кога копираш барем прави го со стил да не ти изигрувам адвокат тука по темите па те нема и да се појавиш ........Има многу теми што се копирани..
1. ај ти кога копираш барем прави го со стил да не ти изигрувам адвокат тука по темите па те нема и да се појавиш ........
2. Он топик , има.
епа така ке те лажат кога ја немаш прочитано книгата Бон ТонИначе јас имам прашано неколку девојски, и сите ми викаат дека тоа било непристојно прашање.. сега незнам како да сфатам, се чуваат или не .
Кај можеш да разбереш во 3 сабајле и тоа шо викаш можеби ке го веам јапонското знаме1. Не те разбрав баш..
2. Можеби ти се чуваш.
Немој само да ги смешаш темперни боице, па место црвену зелену да настискаш на чаршавКај можеш да разбереш во 3 сабајле и тоа шо викаш можеби ке го веам јапонското знаме