Папарацо фотографии за членовите на ЦрноБело

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
точно, точно Sarah
благодарение на melpomena сега сум вери вери рич (cash)
за следни папарацо фотки барајте ме на Хаваи или слични дестинации (sun)
Не лажи дека си рич,те уценив со едни фотографии,пошто ако ги објавев ке требаше одма да преминеш од модератор на баниран член.....а пошто за оваа не се договоривме ништо,можам да ја објавам
lady_blue,од сигурни извори дознавме дека заминала на Хаваи за да ја прекрие својата бременост одмажот и,сами пресудете зошто би го криела тоа од него.Со сигурност можеме да признаеме дека одлично и стои бременоста,а и не и е лоша ни професијата.
пред да почне да и се познава стомачето
images (1).jpg
пред неколку дена
download.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue and Selma

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Не лажи дека си рич,те уценив со едни фотографии,пошто ако ги објавев ке требаше одма да преминеш од модератор на баниран член.....а пошто за оваа не се договоривме ништо,можам да ја објавам
lady_blue,од сигурни извори дознавме дека заминала на Хаваи за да ја прекрие својата бременост одмажот и,сами пресудете зошто би го криела тоа од него.Со сигурност можеме да признаеме дека одлично и стои бременоста,а и не и е лоша ни професијата.
пред да почне да и се познава стомачето
Отвори ја прикачената датотека 4376
пред неколку дена
Отвори ја прикачената датотека 4375
ај ма па ти, помолчи си малку
само офтопикуваш значи :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
оти сите ми викаат наоколу оти чат пат треба да премолчам? :eek :x викаш до мене е? :D дај некој совет сериозен како да се сменам не туку зеленеј од смех оти ке ставам слики и од другиот швалер:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
оти сите ми викаат наоколу оти чат пат треба да премолчам? :eek :x викаш до мене е? :D дај некој совет сериозен како да се сменам не туку зеленеј од смех оти ке ставам слики и од другиот швалер:zelen
земи си лижалче и не го вади од уста :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Вака така,начека ситуација индиректно да ми ја плеснеш(wasntme)
земи си лижалче и не го вади од уста :zelen
ам на прстиве шо да им правам,за да можам тука да не се истурам и за лажичето,и вака сега ви е многу,а тек ако го ставам лажичето во уста:giggle
он топик
наскоро ви најавуваме ексклузивни фотографии од домовите на членовите од понежниот пол на црнобело(happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Е ме изнасмеа .:rofl Мислев јас ќе си поминам така. :D Гледам известување melpomena ве тагна, И ги гледам сликите и си викам океј е. Ама како што иде подоле постот гледам :eek :rofl:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena