не не,жени на блонди,она гарант повеке личи на лоба,јас ич не личам,да си кажам да не испадне оти лажам
не не,жени на блонди,она гарант повеке личи на лоба,јас ич не личам,да си кажам да не испадне оти лажам
Не лажи дека си рич,те уценив со едни фотографии,пошто ако ги објавев ке требаше одма да преминеш од модератор на баниран член.....а пошто за оваа не се договоривме ништо,можам да ја објавам
Од далеку се пазине не,жени на блонди,она гарант повеке личи на лоба,јас ич не личам,да си кажам да не испадне оти лажам
ај ма па ти, помолчи си малкуНе лажи дека си рич,те уценив со едни фотографии,пошто ако ги објавев ке требаше одма да преминеш од модератор на баниран член.....а пошто за оваа не се договоривме ништо,можам да ја објавам
lady_blue,од сигурни извори дознавме дека заминала на Хаваи за да ја прекрие својата бременост одмажот и,сами пресудете зошто би го криела тоа од него.Со сигурност можеме да признаеме дека одлично и стои бременоста,а и не и е лоша ни професијата.
пред да почне да и се познава стомачето
Отвори ја прикачената датотека 4376
пред неколку дена
Отвори ја прикачената датотека 4375
оти сите ми викаат наоколу оти чат пат треба да премолчам? викаш до мене е? дај некој совет сериозен како да се сменам не туку зеленеј од смех оти ке ставам слики и од другиот швалерај ма па ти, помолчи си малку
само офтопикуваш значи
земи си лижалче и не го вади од устаоти сите ми викаат наоколу оти чат пат треба да премолчам? викаш до мене е? дај некој совет сериозен како да се сменам не туку зеленеј од смех оти ке ставам слики и од другиот швалер
Вака така,начека ситуација индиректно да ми ја плеснешај ма па ти, помолчи си малку
само офтопикуваш значи
ам на прстиве шо да им правам,за да можам тука да не се истурам и за лажичето,и вака сега ви е многу,а тек ако го ставам лажичето во устаземи си лижалче и не го вади од уста
Е ме изнасмеа . Мислев јас ќе си поминам така. Гледам известување melpomena ве тагна, И ги гледам сликите и си викам океј е. Ама како што иде подоле постот гледамredhead
Уште од мала сакала многу да чита
Отвори ја прикачената датотека 4377
чита кога е сама
Отвори ја прикачената датотека 4378
и наутро кога појадува чита
Отвори ја прикачената датотека 4379
но најмногу обожавала кога чита во друштво
Отвори ја прикачената датотека 4380Отвори ја прикачената датотека 4381Отвори ја прикачената датотека 4382