sarcHeto zlatno koa zborvasHe kumanofskio toa ona go prait so mnojgu ubajini, emi ja misla deka trebit da zborva tuka zsH cHe ja bidit od prva cHe ja bidit : )
Сеа врски ли ќе треба фаќам?Сара Мајорон пред се за хумор ја отворил темава,да пазиме да не пишиме нешто нехумористично
Почна темава да заличвит према насловон...заличвит заличвитsarcHeto zlatno koa zborvasHe kumanofskio toa ona go prait so mnojgu ubajini, emi ja misla deka trebit da zborva tuka zsH cHe ja bidit od prva cHe ja bidit : )
и замене имаТ од кисов ....јеееееееееееСе читаме поскано. Кисс
Море ти само обеќваш, зет немат. Велиш имат имат сеа нематsarcHeto zlatno koa zborvasHe kumanofskio toa ona go prait so mnojgu ubajini, emi ja misla deka trebit da zborva tuka zsH cHe ja bidit od prva cHe ja bidit : )
ова слободно можеш и во гивгилиски да го напишешja puleka puleka no sijgurno si vrvit na kaj oridskiot, ujsHte u zivo majoro da mi zborvet usHe nekulku zbojra i cHe naujcHam eptenski : )
pa misla oti knajf che mij se nalutit, si zborvam (se usrat ja so ovajt zbor) oti za sarcHeto ne e nekuj kumanoec, cHe ja mazime za oridsko dete : ) kumanufcite mnou duvat, pcujat, prsuli im tecHat : )Море ти само обеќваш, зет немат. Велиш имат имат сеа немат
Ќе ја бидит така, ем у Орид собиранки ќе имат.pa misla oti knajf che mij se nalutit, si zborvam (se usrat ja so ovajt zbor) oti za sarcHeto ne e nekuj kumanoec, cHe ja mazime za oridsko dete : ) kumanufcite mnou duvat, pcujat, prsuli im tecHat : )