Папарацо фотографии за членовите на ЦрноБело

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Ох...јас и прокоментирав....
Ако некого нема тоа би биле јас и malpomena први хахахаха

Добро вие први ќе заминете додека се сместите најдете место, после пар минути ќе ви се придружам :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Хахахахах... :sram :giggle
Па јас ли сум крива што сум му толкав фан....Кога видов негого интервју се подмочкав од среќа :D
морееееее сите стрвни на админооооввв,само јас рамнодушна:showoffако му бев стрвна ни интервју ке се видеше ни....

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
А сега нешто од мене!
(Овие фотографии се направени од важната, секој обид за копирање ќе се казни, само да ми дојдете во технологија :p)

ipopovski додека ја чита темава и подготвува бан за melpomena:

network-administrator.jpg

melpomena дома со чувство на вина, но и слатко задоволство, одлучна е во тоа да продолжи со папарацо стилот:

Прво ваква:
1109_relationships_worried_woman_sm.jpg

Потоа:
teen-girl-teeth-smile-400a061807.jpg

Knife како игра кантер страјк, со поддршка од своето мече над монитор:

images

Bum-Bum ја бркав неколку саати по плажата и на крај некако успеав да ја сликнам од далечина:

images

parvati фатен на дело (имаме инфорации дека тоа е некоја форумџика, на која за жал сеуште не успеавме да и го дознаеме идентитетот :p)

beach-boy-couple-girl-kiss-Favim.com-309890.jpg

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
А сега нешто од мене!
(Овие фотографии се направени од важната, секој обид за копирање ќе се казни, само да ми дојдете во технологија :p)

ipopovski додека ја чита темава и подготвува бан за melpomena:

network-administrator.jpg

melpomena дома со чувство на вина, но и слатко задоволство, одлучна е во тоа да продолжи со папарацо стилот:

Прво ваква:
1109_relationships_worried_woman_sm.jpg

Потоа:
teen-girl-teeth-smile-400a061807.jpg

Knife како игра кантер страјк, со поддршка од своето мече над монитор:

images

Bum-Bum ја бркав неколку саати по плажата и на крај некако успеав да ја сликнам од далечина:

images

parvati фатен на дело (имаме инфорации дека тоа е некоја форумџика, на која за жал сеуште не успеавме да и го дознаеме идентитетот :p)

beach-boy-couple-girl-kiss-Favim.com-309890.jpg
Хахах...колку добро се кријам...тука на плажава го чекам Hip.Hop_MKD да се прошетаме...среќа што не сте причекале уште малце ке сте не фателе на дело..па афера ке сте ни изваделе хахахахахах

Ааа за форумџиката со парвати претпоставувам дека е Mila Kunis ...личи на неа а и дента ги видов заедно на плажа ;)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Hip.Hop_MKD фатен од списанието КРЕМА случајно како вежба една точка за неговата најнова песна (ова као се случајно сликаат таму и во Свет):D
images