тама е ми лејди....
сакаш Шеф на кабинет да ми бидеш
или нешто друго имаш желба...
Не јас сум си Прва Дама, на Претседателов наш сопруга.... повеќе сум по хуманоста и кампањите за подигнување на свеста кај граѓаниве наши
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
![Намигнува ;) ;)](/images/emoji/wink_animated.png)
тама е ми лејди....
сакаш Шеф на кабинет да ми бидеш
или нешто друго имаш желба...
A Претседател е? Нели е социјалистичка овај република? Нели е братство-јединство?! Предадесте ме, еј. ПредавнициНе јас сум си Прва Дама, на Претседателов наш сопруга.... повеќе сум по хуманоста и кампањите за подигнување на свеста кај граѓаниве наши) Ако евентуално дојде до некој државен удар или слично знам кај да се обратам
))
Прочитај погоре дека сегде спомнувам дека тоа си ти, не те давам така лесно... Да се откажуваше така лесно Јованка од Тито....A Претседател е? Нели е социјалистичка овај република? Нели е братство-јединство?! Предадесте ме, еј. Предавници![]()
мајор у народну армију. Почасан граѓанин истоШо функција имам јас во републикава? Мојт да сум Полат да ги чистам неранимајковците?
Ја па помисли дека сакате да гу растурате републику!A Претседател е? Нели е социјалистичка овај република? Нели е братство-јединство?! Предадесте ме, еј. Предавници![]()
на местото на Сашо Мијалков ти...може....Шо функција имам јас во републикава? Мојт да сум Полат да ги чистам неранимајковците?
Не го сакам чоечето ама чуството за најможен и доминантен во државата нема да го одбијам.на местото на Сашо Мијалков ти...може....