Лафум гивгилиски и не са замарум!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Зар од Гевгелија си? :D
ако земум да кажувум уд дек сум цела тема нема да ма субере:D ај само ке кажум оти 13 гудини живејах уф Скопје и плус имум пупримано ного дијалекти од коа студираах

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
еми ја морум да исументриум оти тава е дијалектички маабет, секид коа има вакви теми, ја морум да пишум нештум хеаххае
поздвавувум го девујчето кое ама ич него боли тава такфото као што тија го викут к..ут :D

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
еми ја морум да исументриум оти тава е дијалектички маабет, секид коа има вакви теми, ја морум да пишум нештум хеаххае
поздвавувум го девујчето кое ама ич него боли тава такфото као што тија го викут к..ут :D
охххххххххххх,стига не ма смеј ки умрум:rofl:rofl....шо му треба ваа работа на хипхопут,ми а наруши мистериозноста да гу е.ум:D

Dee Dee

Истакнат Член
а воа е пазарут уф Гивгилиа
Отвори ја прикачената датотека 3953[/quote]
Ај ци купме нешто за апнувајне..
Сеј свежо..Ехее колко сливи иам купано уд гивгилија уд пазарут..Уд тиа гулемте љиљакуфте :D
Иначе ак сакте повеќе за гивгилијски гледајте го владо патката ак гу немте гледано :D

• Ми се допаѓа
Реакции: InaDelta5 and melpomena

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
а воа е пазарут уф Гивгилиа
Отвори ја прикачената датотека 3953
Сеј свежо..Ехее колко сливи иам купано уд гивгилија уд пазарут..Уд тиа гулемте љиљакуфте :D
Иначе ак сакте повеќе за гивгилијски гледајте го владо патката ак гу немте гледано :D
А од кај си ми ти? =)

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee

Dee Dee

Истакнат Член
А од кај си ми ти? =)[/quote]

Јас сум уд Јосифово ама иам баба уф Смоквица тоај блиско ду гивгилија и се ојме на пазарут..
Уште уд малечка се сум уф гивгилија на памет а знам цела ..Иначе трепше да ма питиш тка „А уд дек си ми ти?“ :D

• Ми се допаѓа
Реакции: InaDelta5 and melpomena

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
А од кај си ми ти? =)

Јас сум уд Јосифово ама иам баба уф Смоквица тоај блиско ду гивгилија и се ојме на пазарут..
Уште уд малечка се сум уф гивгилија на памет а знам цела ..Иначе трепше да ма питиш тка „А уд дек си ми ти?“ :D[/quote]
У ред.. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee

Dee Dee

Истакнат Член
Уште уд малечка се сум уф гивгилија на памет а знам цела ..Иначе трепше да ма питиш тка „А уд дек си ми ти?“ :D
У ред.. :D[/quote]

Не у ред туку арно :D

• Ми се допаѓа
Реакции: InaDelta5 and The Tramp