ако земум да кажувум уд дек сум цела тема нема да ма субере ај само ке кажум оти 13 гудини живејах уф Скопје и плус имум пупримано ного дијалекти од коа студираахЗар од Гевгелија си?
ако земум да кажувум уд дек сум цела тема нема да ма субере ај само ке кажум оти 13 гудини живејах уф Скопје и плус имум пупримано ного дијалекти од коа студираахЗар од Гевгелија си?
охххххххххххх,стига не ма смеј ки умрум....шо му треба ваа работа на хипхопут,ми а наруши мистериозноста да гу е.умеми ја морум да исументриум оти тава е дијалектички маабет, секид коа има вакви теми, ја морум да пишум нештум хеаххае
поздвавувум го девујчето кое ама ич него боли тава такфото као што тија го викут к..ут
А од кај си ми ти? =)а воа е пазарут уф Гивгилиа
Отвори ја прикачената датотека 3953
Ај ци купме нешто за апнувајне..
Сеј свежо..Ехее колко сливи иам купано уд гивгилија уд пазарут..Уд тиа гулемте љиљакуфте
Иначе ак сакте повеќе за гивгилијски гледајте го владо патката ак гу немте гледано
А од кај си ми ти? =)[/quote]Ај ци купме нешто за апнувајне..
Сеј свежо..Ехее колко сливи иам купано уд гивгилија уд пазарут..Уд тиа гулемте љиљакуфте
Иначе ак сакте повеќе за гивгилијски гледајте го владо патката ак гу немте гледано
А од кај си ми ти? =)
У ред.. [/quote]Јас сум уд Јосифово ама иам баба уф Смоквица тоај блиско ду гивгилија и се ојме на пазарут..
Уште уд малечка се сум уф гивгилија на памет а знам цела ..Иначе трепше да ма питиш тка „А уд дек си ми ти?“