Лафум гивгилиски и не са замарум!

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А од кај си ми ти? =)

Јас сум уд Јосифово ама иам баба уф Смоквица тоај блиско ду гивгилија и се ојме на пазарут..
Уште уд малечка се сум уф гивгилија на памет а знам цела ..Иначе трепше да ма питиш тка „А уд дек си ми ти?“ :D[/quote]
не тка,уд дек си мА ти?:D...па ти си ми била кумшика мри:*лајкувачко една

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee

Dee Dee

Истакнат Член
Јас сум уд Јосифово ама иам баба уф Смоквица тоај блиско ду гивгилија и се ојме на пазарут..
Уште уд малечка се сум уф гивгилија на памет а знам цела ..Иначе трепше да ма питиш тка „А уд дек си ми ти?“ :D
не тка,уд дек си мА ти?:D...па ти си ми била кумшика мри:*лајкувачко една[/quote]

шу викиш..уд дек си МА ТИ..шој тка ткај :D Ми уд дек си ти шо сум ти комшика МА љубовџико една :D :*

• Ми се допаѓа
Реакции: InaDelta5

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
не тка,уд дек си мА ти?:D...па ти си ми била кумшика мри:*лајкувачко една

шу викиш..уд дек си МА ТИ..шој тка ткај :D Ми уд дек си ти шо сум ти комшика МА љубовџико една :D :*[/quote]
дек мри виде оти сум љубувџика а не виде оти сум уд Гивгилиа,јас не сум љубувџика оти никуј не ма саке,сам само сум министерка за секс и љубоф:D

• Ми се допаѓа

Dee Dee

Истакнат Член
шу викиш..уд дек си МА ТИ..шој тка ткај :D Ми уд дек си ти шо сум ти комшика МА љубовџико една :D :*
дек мри виде оти сум љубувџика а не виде оти сум уд Гивгилиа,јас не сум љубувџика оти никуј не ма саке,сам само сум министерка за секс и љубоф:D[/quote]

хехее мош и са знајме ниа а мош па и роднини ца падниме :D ми са знае..ти си нај гулемта љубовџика на форумут..мисљаах оти са мила кунис и парвати ама ти си била нај по љубовта и сексут :D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
дек мри виде оти сум љубувџика а не виде оти сум уд Гивгилиа,јас не сум љубувџика оти никуј не ма саке,сам само сум министерка за секс и љубоф:D

хехее мош и са знајме ниа а мош па и роднини ца падниме :D ми са знае..ти си нај гулемта љубовџика на форумут..мисљаах оти са мила кунис и парвати ама ти си била нај по љубовта и сексут :D[/quote]
не вирувум оти са знајме а за руднине не са знаа,туку ја јас са истегах сега и врвум на рбота,ки ви пишум уд там,а за љубувџикта незнам баш оти јас си сакум само един и он си знаа оти не гу изневеравум уф љубофта,може само уф сексо:D
ја да ма вијте как са истегах
217712_199460803426308_127507310621658_480241_8311096_n.jpg

• Ми се допаѓа

Dee Dee

Истакнат Член
хехее мош и са знајме ниа а мош па и роднини ца падниме :D ми са знае..ти си нај гулемта љубовџика на форумут..мисљаах оти са мила кунис и парвати ама ти си била нај по љубовта и сексут :D
не вирувум оти са знајме а за руднине не са знаа,туку ја јас са истегах сега и врвум на рбота,ки ви пишум уд там,а за љубувџикта незнам баш оти јас си сакум само един и он си знаа оти не гу изневеравум уф љубофта,може само уф сексо:D
ја да ма вијте как са истегах
Отвори ја прикачената датотека 3955[/quote]

Пии дек работишш маа..ии шоубафф фустаан уд дек си у јупи? :D
Ај оам да са бајнум ..Ца укључум после или утре..поззичч :D :*

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Е гивгилиски тапа сум :D лајк за темава, можеби ќе научам по некое зборче :D
Богами как сме разлафани тука секак ки научиш,јас сеа варкум за на едно место само флизех да ва пуздравум(wave)

• Ми се допаѓа

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Оваа фотографија ги преплави социјалните мрежи. Момче од Гевгелија преку порака на Фејсбук и се „пушта" на девојка од Скопје.

gevgelicanec500.jpg

Тој и раскажува колку е богат и ја освојува со тоа што и набројува што се' ќе и купи. Меѓу неговите понуди се автомобил, мобилен телефон со камера и луксузна облека.
На крај и го побара телефонскиот број, за да дојде во Скопје да ја најде и таа да стане неговата „милионерка". Прочитајте го неговото „љубовно" писмо цело, нема да зажалите!

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Стара финта од друг форум која медиумите ја открија пред некој ден...мислам дека беше Курир

• Ми се допаѓа
Реакции: InaDelta5 and Dee Dee