Оф-топик парти со Гонзо и Тхе_Мауор

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
  • Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо and lady_blue

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Оти бе мене ме нема во насловот од темава:rolleyes,јас зошто пишував офф топици до сега ако не за да ме ставите во насловот?
За да се праам демек многу интересна и забележителна?Или за да имаат од што да земат плата тие што бришат офф топици?
Или па за да напраам шо појше мислења и да соберам повеке лајкови:wavespin
Не дека сум тука ради забава,јас до сега бев и се борев за да влезам во насловов од темата ама сте ме заборавиле :place

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Оти бе мене ме нема во насловот од темава:rolleyes,јас зошто пишував офф топици до сега ако не за да ме ставите во насловот?
За да се праам демек многу интересна и забележителна?Или за да имаат од што да земат плата тие што бришат офф топици?
Не дека сум тука ради забава,јас до сега бев и се борев за да влезам во насловов од темата ама сте ме заборавиле :place
Не е наша темата, на модераторите. Тие ја креираја.

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
напрај уште офтопици и откако ке ги напраиш тие напрај други уште и уште едни и ќе те стаат меѓу мене и Мајорот

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ја доби жут куртон дурекс, ама дупнат :D у почетак за рокање off топици, бричени људи у одело ми доаѓасфа пред врата, у инбогс....ама од сфе тој само богз : ) рокам off топици и по надвор, не само на форум туј : )

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ај не вади се сега :place признај оти ме заборави
шо имат да те заборавам, зарем сеир на моја сметка ќе си правам.
Разгледај во прашања таму кај администрацијата ќе го видиш потеклото на темата.