Оф-топик парти со Гонзо и Тхе_Мауор

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
  • Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо and lady_blue

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Оти бе мене ме нема во насловот од темава:rolleyes,јас зошто пишував офф топици до сега ако не за да ме ставите во насловот?
За да се праам демек многу интересна и забележителна?Или за да имаат од што да земат плата тие што бришат офф топици?
Или па за да напраам шо појше мислења и да соберам повеке лајкови:wavespin
Не дека сум тука ради забава,јас до сега бев и се борев за да влезам во насловов од темата ама сте ме заборавиле :place

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Оти бе мене ме нема во насловот од темава:rolleyes,јас зошто пишував офф топици до сега ако не за да ме ставите во насловот?
За да се праам демек многу интересна и забележителна?Или за да имаат од што да земат плата тие што бришат офф топици?
Не дека сум тука ради забава,јас до сега бев и се борев за да влезам во насловов од темата ама сте ме заборавиле :place
Не е наша темата, на модераторите. Тие ја креираја.

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
напрај уште офтопици и откако ке ги напраиш тие напрај други уште и уште едни и ќе те стаат меѓу мене и Мајорот

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ја доби жут куртон дурекс, ама дупнат :D у почетак за рокање off топици, бричени људи у одело ми доаѓасфа пред врата, у инбогс....ама од сфе тој само богз : ) рокам off топици и по надвор, не само на форум туј : )

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ај не вади се сега :place признај оти ме заборави
шо имат да те заборавам, зарем сеир на моја сметка ќе си правам.
Разгледај во прашања таму кај администрацијата ќе го видиш потеклото на темата.

Напиши го твоето мислење...