Да те поздравиме со еден оф топик на темава.
Не е наша темата, на модераторите. Тие ја креираја.Оти бе мене ме нема во насловот од темава:rolleyes,јас зошто пишував офф топици до сега ако не за да ме ставите во насловот?
За да се праам демек многу интересна и забележителна?Или за да имаат од што да земат плата тие што бришат офф топици?
Или па за да напраам шо појше мислења и да соберам повеке лајкови
Не дека сум тука ради забава,јас до сега бев и се борев за да влезам во насловов од темата ама сте ме заборавиле
напрај уште офтопици и откако ке ги напраиш тие напрај други уште и уште едни и ќе те стаат меѓу мене и МајоротОти бе мене ме нема во насловот од темава:rolleyes,јас зошто пишував офф топици до сега ако не за да ме ставите во насловот?
За да се праам демек многу интересна и забележителна?Или за да имаат од што да земат плата тие што бришат офф топици?
Или па за да напраам шо појше мислења и да соберам повеке лајкови
Не дека сум тука ради забава,јас до сега бев и се борев за да влезам во насловов од темата ама сте ме заборавиле
Ај не вади се сега признај оти ме заборавиНе е наша темата, на модераторите. Тие ја креираја.
шо имат да те заборавам, зарем сеир на моја сметка ќе си правам.Ај не вади се сега признај оти ме заборави