Што сè знаеш за членот над тебе

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
саркастичен,ироничен,забавен,романтичен и сака турски рап
а за милата прво да и кажам дека не сум ни мажена ни разведена а хехасто е само нејзин а и било кој друг да посака:giggleи дека не ме познава,ништо не е вистина од тоа што знае

Јас за Мелпомена знам дека е над 25 год, има завршено факс,мислам дека е разведена и нема деца,дека е фина особа иако на почетокот мн се бунтуваше :) и дека има некои скриени намери со мојот Нимфасто :timebomb

Кога сме кај сарказмот, ќе си земам за слобода да искористам некој делови од цитатите.
Ништо не е вистина значи- Јас знам дека е помала од 25 години, нема завршено факс , не е разведена и има деца, не е фина особа , и на почеток не се бунуваше и нема скриени намери за Нимфастиот.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Кога сме кај сарказмот, ќе си земам за слобода да искористам некој делови од цитатите.
Ништо не е вистина значи- Јас знам дека е помала од 25 години, нема завршено факс , не е разведена и има деца, не е фина особа , и на почеток не се бунуваше и нема скриени намери за Нимфастиот.
ама зашто ми се мешаш во коментари :) Кажи си свое мислење не да ме цитираш мене:rolleyes

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
хахахах и како да не те изгушка човек(hug)
ајде доста шалење офф топик сме
вдовица сум(happy)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ама не си црна иако си тарантула,индиси женски паук си, шириш луди муабети како паун кд ке га видиф у кафе шољу : )
мел по мена : )

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
The_Mayor ова име води потекло од зборот тхе мајор што значи дека е мајор и дека е мадрфакр како што се забележува од неговиот аватар, иначе во слободно време е супер човек, сака журки, сака да се зеза, алкохолот го потсеќа на лето што сигурно значи дека имал незаборвни моменти со алкохолот преку лето,сака вотка, ама најчесто пие водка:)

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor