Што сè знаеш за членот над тебе

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
саркастичен,ироничен,забавен,романтичен и сака турски рап
а за милата прво да и кажам дека не сум ни мажена ни разведена а хехасто е само нејзин а и било кој друг да посака:giggleи дека не ме познава,ништо не е вистина од тоа што знае

Јас за Мелпомена знам дека е над 25 год, има завршено факс,мислам дека е разведена и нема деца,дека е фина особа иако на почетокот мн се бунтуваше :) и дека има некои скриени намери со мојот Нимфасто :timebomb

Кога сме кај сарказмот, ќе си земам за слобода да искористам некој делови од цитатите.
Ништо не е вистина значи- Јас знам дека е помала од 25 години, нема завршено факс , не е разведена и има деца, не е фина особа , и на почеток не се бунуваше и нема скриени намери за Нимфастиот.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Кога сме кај сарказмот, ќе си земам за слобода да искористам некој делови од цитатите.
Ништо не е вистина значи- Јас знам дека е помала од 25 години, нема завршено факс , не е разведена и има деца, не е фина особа , и на почеток не се бунуваше и нема скриени намери за Нимфастиот.
ама зашто ми се мешаш во коментари :) Кажи си свое мислење не да ме цитираш мене:rolleyes

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and melpomena

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
  • Ми се допаѓа

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
хахахах и како да не те изгушка човек(hug)
ајде доста шалење офф топик сме
вдовица сум(happy)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
  • Ми се допаѓа

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ама не си црна иако си тарантула,индиси женски паук си, шириш луди муабети како паун кд ке га видиф у кафе шољу : )
мел по мена : )

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
The_Mayor ова име води потекло од зборот тхе мајор што значи дека е мајор и дека е мадрфакр како што се забележува од неговиот аватар, иначе во слободно време е супер човек, сака журки, сака да се зеза, алкохолот го потсеќа на лето што сигурно значи дека имал незаборвни моменти со алкохолот преку лето,сака вотка, ама најчесто пие водка:)

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor