Значи ти му доагаш нешто како салон за разубавување шо не беше малку поголемFun fact: сите бивши од кога ќе завршат со мене поубави се. Што е работата маму му е*ем..
Значи ти му доагаш нешто како салон за разубавување шо не беше малку поголемFun fact: сите бивши од кога ќе завршат со мене поубави се. Што е работата маму му е*ем..
Кој мисли дека не е убав, нека повели со мене во врска, после тоа ќе го пратиме Мис на Македонија да биде.Значи ти му доагаш нешто како салон за разубавување шо не беше малку поголем
а можеби само тебе ти изгледаат поубави, а?Кој мисли дека не е убав, нека повели со мене во врска, после тоа ќе го пратиме Мис на Македонија да биде.
Абе така да беше убаво ќе беше, ама и другарите ме за***ваат. Викаат ја остаи ти и ете бомба се напраила.. друго чаре некое е.а можеби само тебе ти изгледаат поубави, а?
ооо па тоа тие за инает ти зборат, за да ти биде макаАбе така да беше убаво ќе беше, ама и другарите ме за***ваат. Викаат ја остаи ти и ете бомба се напраила.. друго чаре некое е.
Викаш тоа да е а? Јес, не е проблемот во мене! Тие пак си се грди? Овај де, просечно убави. Да, то е правиот збор.ооо па тоа тие за инает ти зборат, за да ти биде мака