​Х​​р​​и​​с​​т​​и​​ј​​а​​н Тодороски - Кико

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Христијан Тодороски - Кико (Прилеп, 7 април 1992) e македонски пејач на забавна музика,
Тодороски е роден на 7 април 1992 година во Прилеп. Средното музичко образование го завршил во Битола, отсек ударни инструменти. Желбата за музика како и неговиот талент се појавиле уште од самото детство, бидејки потекнува од музичко семејство. Во 2002година настапил на детскиот фестивал „Сребрен Ѕвон“ во Прилеп со песната „Дедо Коле“. Својот прв успех на музичко поле го забележал на 18 години во првиот „Македонски Идол“. Веднаш по завршувањето на ова музичко шоу потпишал договор со продукциската куќа „Mak Music“ под раководство на Јован Јованов и Кристијан Стефановски (JJ Records и Plan B Production). Својот прв сингл „Пекол и Рај“ за кој имал и видео запис го издал кој крајот на Јули 2011 година. Во овој период следуваа настапи низ ноќните клубови во Македонија. Вториот сингл со кој настапил на „Охрид Фест - 2011“ со сингел „Ти Си Опасна“. Потоа настапил на “Мак Фест 2001“ со синглот “Не Ме Боли“.Неговото прво ЦД издание ќе биде промовирано на пролет 2012 година.

Немам ништо против детево, ама дефинитивно нема стил за пеење, денеска се регистрирала одма тема за Кико. Не е за тука темава.

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Не во канта не... само што добив инспирација за творење. Исто така имам и многу прашања.:D
За да избришам треба треба дебела причина, а не дека не ми се допаѓала темата или не го слушам пејачот. :D

• Ми се допаѓа

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
За да избришам треба треба дебела причина, а не дека не ми се допаѓала темата или не го слушам пејачот. :D
Да земам да отворам јас по една тема за сите бендови и артисти што сум ги слушнал некогаш. Мислам дека виде колкава листа имам:)

Абе не дека детево нема талент, туку вие не знаете што да слушате. (yeah right)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Се моли модераторот да го преименува тоа Кико во - Хихо.
Вечно ожалостени од името и трудот на вистинскиот Кико.

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee and Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Да земам да отворам јас по една тема за сите бендови и артисти што сум ги слушнал некогаш. Мислам дека виде колкава листа имам:)

Абе не дека детево нема талент, туку вие не знаете што да слушате. (yeah right)
Може, може нема да постигнат да напишат „немам слушнато за нив“ :rofl.

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee and ГоспоТ

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Што?! Што?! Што!?
Тема за овој..не заслужува ..п***р глуп:banghead

• Ми се допаѓа

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
16188112.jpg

Jericho

Староседелец
19 февруари 2012
355
465
1,063
Може да се напраи една ремет тема за вакви самопрогласени пејачи од баграта на Геј Геј... секако тука иде и драган вучиќ, драганче митревски,
коста бургов
фаталната надица богоевска
пане панов

Леле кутрата наша земја, што све е приморна да држи на себе...

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca, Dee Dee and Selma